Evenimentul Zilei > Politica > Partidul Național Țărănesc solicită interzicerea Facebook în România. Breaking News!
Partidul Național Țărănesc solicită interzicerea Facebook în România. Breaking News!

Partidul Național Țărănesc solicită interzicerea Facebook în România. Breaking News!

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚ-CD), a postat pe contul de Facebook al partidului, un protest împotriva rețeșei de socialziare, motivând faptul că „aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook” și că „mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

De asemenea, Partitul Țărănesc solicită realizarea unei comisii parlamentare de anchetă. Dacă acest lucru se va întămpla, Mark Zuckenberg ar putea veni în România pentru a da explicații.

„Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook. Așa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot așa mai mulți țărăniști au fost blocați pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu.

În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide.

Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, se arată în postarea partidului pe pagina de Facebook.