Partidul lui Marine Le Pen din ROMÂNIA se vâră în lupta împotriva CĂSĂTORIILOR GAY

Partidul lui Marine Le Pen din ROMÂNIA se vâră în lupta împotriva CĂSĂTORIILOR GAY

Partidul Forța Națională, lansat de Marine Le Pen în România, a cerut astăzi CCR să emită ”o soluție de respingere a căsătoriilor între homosexuali, în acord cu valorile poporului român”.

Potrivit comunicatului de presă emis de Clement Sava, purtătorul de cuvânt al Forței Naționale, formațiunea naționalistă ”de orientare național-creștină, FN așteaptă de la Curtea Constituțională o soluție clară și neechivocă de respingere a căsătoriilor între persoane de același sex. În egală măsură, în acord cu valorile poporului român, inițiativa Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției în sensul înlocuirii termenului „soţi“ cu formula „bărbat şi femeie“, susținută de semnăturile a 3 milioane de români, nu poate fi ignorată și nici respinsă fără a arunca la coș voința majorității covârșitoare a românilor”.

Forța Națională avertizează că ”în cazul nefericit în care CCR ar accepta căsătoriile între homosexuali și ar declara neconstituțională inițiativa de modificare a Constituției propusă de Coaliția pentru Familie, următorul pas al celor care doresc distrugerea valorilor creștine va fi să ne impună acceptarea adoptării de copii de către homosexuali, ceea ce ar reprezenta un atentat la structura însăși a societății și ar da naștere la o anomalie totală”.

Așadar, partidul nășit de Marine Le Pen în România a ieșit la rampă cu mesajul că ”susține familia creștină și demersul Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției în sensul stipulării clare a sensului căsătoriei”, considerând că ”distrugerea valorilor tradiționale și morale ale unui popor are ca unic scop destrămarea și slăbirea națiunii pentru a fi mai ușor controlată și aservită”. Mai mult, Clement Sava afirmă că ”familia este baza de dezvoltare a unei națiuni, iar națiunea este modelul identitar al celor care se recunosc ca având aceeași origine, istorie și valori. Distrugerea familiei înseamnă periclitarea națiunii, iar distrugerea națiunii înseamnă anularea ființării ca neam”.

Ne puteți urmări și pe Google News