Dincă a spus procurorilor că în acel loc a abandonat mai multe lucruri aparţinând victimelor sale.

Avocatul familiei Luizei Melencu fiind şi el la faţa locului, a declarat, că Dincă spune multe minciuni pentru că este învăţat de cineva cum să mintă.

„Nu, le-a precizat. Credeți-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar și minte foarte mult, că este învățat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar există date că există o victimă. Nu avem cum să ştim cine este, probele ADN vor spune.

Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare… Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza. Este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade.”, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop.

Întrebat dacă bărbatul a vorbit despre mai multe persoane, avocatul a replicat. „Nu pot să spun. Până una, alta, el a vorbit despre o a doua persoană şi a indicat o locaţie unde s-au găsit nişte resturi. Repet, parchetul a decis să dea un comunicat de presă. Este o chestiune similară cu ce s-a văzut şi s-a găsit în primul caz, arderea în butoi. Nu îngropate”, a spus avocatul.

Surse judiciare au declarat că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar fi a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Te-ar putea interesa și: