Evenimentul Zilei > Politica > Participarea lui Ponta la Craiova, pentru lansarea candidaturii, pusă sub semnul întrebării din pricina CODULUI ROŞU de inundaţii
Participarea lui Ponta la Craiova, pentru lansarea candidaturii, pusă sub semnul întrebării din pricina CODULUI ROŞU de inundaţii

Participarea lui Ponta la Craiova, pentru lansarea candidaturii, pusă sub semnul întrebării din pricina CODULUI ROŞU de inundaţii

Aproape 6.000 de persoane sunt aşteptate astăzi, la Sala Polivalentă din Craiova, unde premeirul Victor Ponta ar trebui să îşi anunţe, la ora 18:00, candidatura la alegerile prezidenţiale din toamnă. Prezenţa sa este încă pusă sub semnul întrebării din pricina inundaţiilor din Oltenia.

Dacă premierul va ajunge astăzi la Sala Polivalentă din Craiova, va fi pentru prima oară când când o lansare de candidat este organizată în afara Capitalei. Despre lansarea candidaturii, vicepreşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că va fi una austeră. „Lansarea este una austeră. Va fi totul foarte solemn. Noi am propus un program al artiştilor Operei Române însă nu au dorit. Va fi fără fast, fără baloane, fără bannere. Este dorinţa lor (a conducerii centrale – n.r.), însă vom avea ceva surprize”, a precizat primarul Craiovei, pentru EVZ.

Pe de altă parte, Victor Ponta a organizat astăzi un Comandamentul de ugenţă la Craiova, în care a fost discutată situaţia din judeţele Gorj şi Vâlcea, zone unde a fost decretat cod roşu de inundaţii. Din acest motiv, prezenţa premierului la lansarea propriei candidaturi este pusă sub semnul întrebării.

Premierul a ajuns astăzi în zona Novaci din judeţul Gorj cu un elicopter, şi urmează să meargă în localităţile afectate de inundaţii. Se vehiculează faptul că lansarea candidaturii va începe cu întârziere.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.