De când s-a reglementat piața de pariuri online în România tot mai mulți operatori de talie mondială și-au anunțat interesul de a obține licență de funcționare la noi în țară. În timp ce pariorii sperau ca WilliamHill, PaddyPower sau PinnacleSports să aplice pentru licență, un nou operator și-a făcut apariția și a impresionat toți pariorii cu serviciile pe care le oferă.

 

Betano!

Acesta este bradul care va fi tot mai des întâlnit pe buzele pariorilor români și asta datorită unor inovații tehnologice precum aplicația de mobil cu funcția Talk’n Bet, ce poate fi controlată cu ajutorul comenzilor vocale. Momentan este valabilă doar pe iPhone, deci pentru pariorii ce s-au obișnuit cu SIRI va fi foarte ușor să navigheze prin meniu apelând la aceste comenzi vocale.

Prin SpeedBet poți plasa un pariu în mai puțin de 2 secunde. Ai de asemenea opțiunea de a-ți personaliza oferta de pariuri și poți seta la pariuri live să accepți schimbarea cotelor în mod automat, toate cotele sau doar cele care au crescut, depinde de tine, poți opta și pentru control manual.

Promoții inedite cum ar fi cote maxime prin Marjă 0, asta înseamnă un payout de aproape 100% la casa de pariuri. Ca să vă faceți o idee, cele mai bune case de pariuri din România oferă un payout de 95% în medie. Banii înapoi la 0-0 sau banii înapoi dacă pierzi doar un pariu pe bilet, sunt alte promoții menite să atragă pariorii.

DESCHIDE UN CONT ACUM LA BETANO ȘI ÎNCASEAZĂ 100% PÂNĂ LA 200 RON!

Este Betano cea mai bună casă de pariuri online?

Betano este un operator care își are locul în topul caselor de pariuri, dar mențiunea că ar fi la ora actuală cea mai bună opțiune pentru Români nu este tocmai justificată. Am analizat cele mai bune opțiuni pentru români și din punct de vedere al cotelor medii, Betano și Unibet sunt cam la același nivel. Cât despre numărul de opțiuni, de exemplu la Betano momentan nu avem handicap asiatic, iar în România suntem mulți iubitori ale acestor tipuri de pariuri. Sportingbet urmează în următoarele 3 luni să pună live platforma achiziționată de la Bwin. Este posibil pe final de an să vedem cel puțin un alt nume de talie mondială, despre care vom scrie la timpul potrivit, momentan ținem legătura cu ei pentru demersurile necesare licențierii. Tot anul lucrurile au fost în schimbare. Având în vedere că suntem afiliați cu majoritatea, cel mai bine ați urmări pe forum ce spun pariorii despre fiecare operator. Având cea mai activă comunitate de pariori din țară sunt mii de mesaje de la aceștia ce conțin opinii, reclamații sau chiar sugestii. De asemenea din meniul principal se poate intra pe pagina AGENȚII, aici se realizează un top individual bazat pe votul celor din comunitate,” a declarat Cădar Marius, autorul cărții Pariuri Sportive Fără Secrete și fondatorul comunității PariuriX.com.

 

Te-ar putea interesa și: