Evenimentul Zilei > Actualitate > Părinți pedofili. Și-au adus în patul conjugal fiica de 4 ani
Părinți pedofili. Și-au adus în patul conjugal fiica de 4 ani

Părinți pedofili. Și-au adus în patul conjugal fiica de 4 ani

Un cuplu de tineri a fost arestat, joi, după ce polițiștii au aflat că își abuzau sexual fiica minoră. Un bărbat de 22 de ani și o femeie de 25 au întreținut în repetate rânduri relații sexuale cu fiica de 4 ani a femeii.

Totul a ieșit la iveală după ce copila a povestit unei rude, ororile prin care trecea. Deseori, fetița era pusă să asiste la partidele amoroase între mamă și iubitul acesteia. Cei doi tineri se mutaseră la Arad, la o rudă a femeii, în căutarea unui trai mai bun. Ca să se întrețină, prestau diverse munci ocazionale: la spălăturii auto sau la diverse magazine, unde ajutau la descărcarea și aranjarea mărfurilor.

”În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, împreună cu concubina lui de 25 de ani, ambii din județul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor și rele tratamente aplicate minorului”, transmite Biroul de presă al Poliției Arad.

Vom reveni cu amănunte.