Evenimentul ZileiSocialParcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică

Parcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică

Parcul Tudor Arghezi va avea plajă ecologică
O bijuterie naturală de aproximativ trei hectare va lua naștere într-una din zonele aflate într-o continuă dezvoltare, din Sectorul 4.

Înconjurat de o cofetărie, supermarket-uri și chiar de un mall, Parcul Tudor Arghezi va ,,găzdui” una dintre cele mai moderne plaje ecologice din România.

Se știe deja faptul că Orășelul Copiilor este de o perioadă bună de timp, locul unde sute de oameni vin să se relaxeze și să bronzeze la plaja ecologică din parcul copilăriei noastre.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ca dintr-o pajiște de munte, iarba tunsă aproape zilnic de angajații Totul Verde.SA te atrage să te oprești preț de câteva minute și să te întinzi pe covorul verde natural.

În urma unor discuții cu cei care locuiesc în zona Metalurgiei, unde Primăria Sectorului 4 construiește Parcul Tudor Arghezi, o adevărată oază de verdeață și de relaxare, s-a luat decizia ca în loc de alte clădiri și betoane să fie amenajată aici o plajă ecologică.

Dacă nu aveți resurse financiare să mergeți la mare, vă puteți destinde și în Sectorul 4. Lângă plaja ecologică vor fi montate dușuri, astfel că vă puteți răcori și bronza aproape la fel ca pe litoralul românesc, dar și să faceți un picnic alături de cei dragi sau organiza zile de naștere pentru cei mici.

Dacă vă aflați prin zonă puteți observa, printre sutele de copaci plantați de angajații Totul Verde.SA, că încep să se distingă terenurile de sport ( fotbal, baschet, tenis de masă), aleile pietonale, pista de alergare din tartan și fundația parcării supraetajate de la Parcul Tudor Arghezi.


Accesează: