Paralele șocante între Revoluția Bolșevică rusă și anarhia Stângii americane din 2020

Paralele șocante între Revoluția Bolșevică rusă  și anarhia Stângii americane din 2020

Istoria este infailibilă, redundantă și neiertătoare, demonstrează un articol Gateway Pundit publicat de Tribuna Românească.

O serie de evoluții îngrijorătoare sunt evidențiate de alegerile generale din 3 noiembrie 2020. Înțelepciunea din Scriptură afirmă: „Ce a fost va mai fi, și ce s-a făcut se va mai face; nu este nimic nou sub soare. Dacă este vreun lucru despre care s-ar putea spune: «Iată ceva nou!», demult lucrul acela era și în veacurile dinaintea noastră. (Eclesiastul 1: 9-10).

Deși Secularistul respinge cu amărăciune adevărul Inspirației, acest adevăr rămâne o realitate. Evenimentele în desfășurare ale alegerilor din 2020 oferă o ilustrare șocantă a faptului că „ceea ce a mai fost este ceea ce va mai fi“. Acesta este un studiu interesant, dar prevestește probleme grave pentru Republica noastră.

Poate că cel mai deranjant aspect al acestei evoluții este nonșalanța cu care este privită. În ziua de azi, unii dau cu indiferență din umeri la adevărurile istorice, alții se alarmează, iar cei ce folosesc manualul istoriei pentru misiunea lor perfidă zâmbesc viclean.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lecția lui Lenin

Lenin s-a lăudat că lovitura de stat bolșevică a fost „mai ușoară decât ridicarea unei pene“. Și a avut dreptate! O națiune suverană, cu cea mai mare armată din Europa și secole de istorie a fost preluată cu foarte puțină vărsare de sânge. Intriga acelei manevre a oferit un model care urma să fie imitat și de alți anarhiști.

Bolșevicii lui Lenin au compromis statul folosindu-se de compromiterea integrității armatei. Orice opoziție reală a fost eliminată cu viclenie. Deci lovitura de stat a fost la fel de ușoară ca ridicarea unei pene – nu a existat nicio opoziție serioasă care să le stea în cale. Bolșevicii pur și simplu au pășit peste ruine și dărâmături și au pus stăpânire pe palatele și casele „privilegiaților“. Și apoi i-au eliminat pe cei considerați „josnici“ din perspectiva părtinitoare a Revoluției.

Un semnal de alarmă pentru America

Această observație singulară este un semnal de alarmă pentru America modernă, să se trezească și să recunoască răul care amenință existența Republicii noastre.

Bolșevicii au „înmuiat“ populația, astfel încât lovitura de stat să fie îmbrățișată și rezistența să fie minimă. Strategia lor a avut un succes uimitor. Lenin a preluat o serie de aspecte negative cu care se confrunta populația rusă și le-a împletit într-o manipulare magistrală care a dus la fondarea primei națiuni comuniste și a pus bazele unei domnii mondiale a terorismului pentru următorii 70 de ani.

Deși partidul bolșevic al lui Lenin a pierdut alegerile libere din 1917 în Rusia, obținând doar 23% din voturi, el a respins rezultatul alegerilor și a preluat puterea. Preocuparea sa nu a fost pentru oameni, ci pentru ideologia sa – și-a asumat personajul elitist care se laudă și astăzi că Statul (politicienii aroganți) „știe mai bine decât cetățeanul de ce este nevoie“. Prin intrigi, Lenin a transformat devastatoarea înfrângere electorală într-un „mandat“ de transformare.