Evenimentul Zilei > Actualitate > Parada uimitoarelor sculpturi din flori, în Olanda
Parada uimitoarelor sculpturi din flori, în Olanda

Parada uimitoarelor sculpturi din flori, în Olanda

La fel ca în fiecare an, echipe de voluntari au lucrat pentru a realiza aranjamente florale uriașe, extrem de interesante - care reprezintă oameni, animale, figuri mitologice - care necesită, desigur, ore de muncă migăloasă.

 Realizate din mii de dalii, cele 20 de aranjamente superbe au defilat în fața publicului care a venit la sărbătoarea florilor, pentru a le admira. Câștigătorul din acest an s-a numit „Transport Periculos” și reprezenta un dragon uriaș portocaliu, realizat de o echipă cu numele de Tiggelaar. Tradiționala paradă a început pe vremea bunicilor noștri, în 1936, și de atunci localnicii au rămas îndrăgostiți de flori. Cu câteva zile înainte toată lumea are emoții: vor fi terminate „sculpturile” la timp, vor fi suficient de multe flori, cine va câștiga de data aceasta?, povestesc organizatorii pe siteul special creat pentru această ocazie.


FOTO: Parada anuală a Florilor, intitulată Corso Zundert, se desfășoară în sudul Olandei, în Zundert, în prima duminică a lunii septembrie. Creaturile mitice, personajele, animalele realizate din mii de dalii sunt impresionante.



 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: