Evenimentul Zilei > Social > PANICĂ pe străzile din Alba Iulia! Un șofer, la un pas de o TRAGEDIE. URMĂRIRE CA-N FILME și un final NEAȘTEPTAT- VIDEO
PANICĂ pe străzile din Alba Iulia! Un șofer, la un pas de o TRAGEDIE. URMĂRIRE CA-N FILME și un final NEAȘTEPTAT- VIDEO

PANICĂ pe străzile din Alba Iulia! Un șofer, la un pas de o TRAGEDIE. URMĂRIRE CA-N FILME și un final NEAȘTEPTAT- VIDEO

Panică pe străzile din Alba Iulia, unde un șofer care a trecut pe culoarea roșie a semaforului a fost la un pas de a ucide mai mulți pietoni pe trecere.

Bărbatul conducea haotic, iar pentru că punea viața celorlalți participanți la trafi, dar și a pietonilor în pericol, un alt șofer l-a urmarit și a coborât din mașină de câteva ori, încercând să-l facă să se opreacă.

Cursa nebună s-a terminat în momentul în care bărbatul a intrat pe contrasens, iar șoferul cu spirit civic a fost nevoit să-i spargă geamul din dreapta și să-i ia cheile din contact.

Șoferul a fost dus la poliție, unde bărbatul a declarat că suferă de o boală și a avut o criză.

„Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influența drogurilor sau a altor substanțe. Le-a declarat polițiștilor că suferă de o boală și a avut o criză. În aceste condiții urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba, informează ziarulunirea.ro.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: