Evenimentul Zilei > International > Panică pe aeroport! Pasagerii au fost blocați timp de 12 ore
Panică pe aeroport! Pasagerii au fost blocați timp de 12 ore

Panică pe aeroport! Pasagerii au fost blocați timp de 12 ore

Un zbor intern al unei companii indiene a fost amânat cu aproape 12 ore după ce un şobolan a fost zărit în apropierea aeronavei, informează DPA, citând relatări din presă şi responsabili locali.

Zborul AI-952 al Air India se pregătea să decoleze din oraşul Hyderabad (sud) cu destinaţia Vishakapatnam, un oraş de coastă, duminică dimineaţa, când rozătorul a fost văzut alergând în jurul cabinei, a relatat cotidianul Times of India.

Pasagerii au fost nevoiţi să rămână pe aeroportul din Hyderabad pe toată durata zilei până când personalul companiei aeriene a reuşit scape de şobolan, a precizat ziarul.

Un oficial Air India a confirmat incidentul pentru DPA, adăugând că în prezent acesta este investigat, fără a oferi alte detalii.

Pasagerii şi-au continuat călătoria doar după personalul a efectuat o fumigaţie pentru igienizarea zborului şi s-a asigurat că şobolanul nu a provocat daune.

Potrivit relatărilor din presă, pe aeroport au avut loc scene tensionate atunci când pasagerii au întrebat personalul companiei aeriene când zborul lor va decola.

Prezenţa şobolanilor în avioane a fost raportată ocazional, aceştia fiind suspectaţi că pătrund în aeronave cel mai adesea prin intermediul livrărilor de catering. În 2017, un alt zbor Air India, între New Delhi-San Francisco, a fost întârziat după ce un şobolan a fost descoperit la bord în timp ce aeronava rula pe sol înainte decolare.