Panică pe aeroport! Pasagerii au fost blocați timp de 12 ore

Panică pe aeroport! Pasagerii au fost blocați timp de 12 ore

Un zbor intern al unei companii indiene a fost amânat cu aproape 12 ore după ce un şobolan a fost zărit în apropierea aeronavei, informează DPA, citând relatări din presă şi responsabili locali.

Zborul AI-952 al Air India se pregătea să decoleze din oraşul Hyderabad (sud) cu destinaţia Vishakapatnam, un oraş de coastă, duminică dimineaţa, când rozătorul a fost văzut alergând în jurul cabinei, a relatat cotidianul Times of India.

Pasagerii au fost nevoiţi să rămână pe aeroportul din Hyderabad pe toată durata zilei până când personalul companiei aeriene a reuşit scape de şobolan, a precizat ziarul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un oficial Air India a confirmat incidentul pentru DPA, adăugând că în prezent acesta este investigat, fără a oferi alte detalii.

Pasagerii şi-au continuat călătoria doar după personalul a efectuat o fumigaţie pentru igienizarea zborului şi s-a asigurat că şobolanul nu a provocat daune.

Potrivit relatărilor din presă, pe aeroport au avut loc scene tensionate atunci când pasagerii au întrebat personalul companiei aeriene când zborul lor va decola.

Prezenţa şobolanilor în avioane a fost raportată ocazional, aceştia fiind suspectaţi că pătrund în aeronave cel mai adesea prin intermediul livrărilor de catering. În 2017, un alt zbor Air India, între New Delhi-San Francisco, a fost întârziat după ce un şobolan a fost descoperit la bord în timp ce aeronava rula pe sol înainte decolare.