Potrivit autorităților din Segarcea, Daniel Secu ar fi făcut infarct și a murit săptămâna trecută acasă, iar la autopsie, medicii legiști au stabilit că tânărul de era bolnav de SIDA.

Mai mulţi din cunoscuţii băiatului ştiau că este purtător al virusului HIV, dar sunt destui pentru care moartea sa a căzut ca un trăsnet. Ei au mers panicaţi la spital pentru analize. Până acum, 40 de tineri ar fi fost testați la mai multe laboratoare din județ, iar alți 15 şi-au făcut programare. Se pare că și iubita lui Daniel a fost infectată cu virusul HIV, după ce a ajuns în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova.

Şi nu este singura cu care tânărul a întreţinut relaţii sexuale neprotejate. Imediat după ce medicii au alertat autoritățile, s-a făcut o listă cu fetele pe care Daniel le aducea pe acasă, dar și cu prietenii acestora.

"S-a creat o stare de alertă în comunitate după decesul acestui tânăr, tinerii sunt cei panicaţi, vină principala o poartă mama care atunci cînd l-a văzut că aduce fete acasă ar fi trebuit să le spune de suferinţă fiului", a declarat primarul din Segarcea.

Tânărul era infectat cu virsul HIV de la trei ani şi se afla în evidenţă medicilor.

"Eu am avertizat, dar din momentul în care a zis să nu mai spun nimic nu am mai spus nimic. Era avertizarea familiei”, a explicat medicul.