Evenimentul Zilei > Actualitate > Panică la Giurgiu. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după ce a abuzat o fată de 11 ani
Panică la Giurgiu. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după ce a abuzat o fată de 11 ani

Panică la Giurgiu. Un bărbat şi-a pus capăt zilelor după ce a abuzat o fată de 11 ani

Inspectoratul de Poliţie Judeţeană (IPJ) Giurgiu a anunţat că, miercuri, un bărbat a fost găsit spânzutat în locuinţa sa din comuna Băneasa.

Potrivit IPJ Giurgiu, bărbatul era acuzat de lipsire de libertate şi de viol asupra unei minore de 11 ani din localitate.

„Poliţiştii Secţiei Rurale numărul 7 Băneasa au fost sesizaţi astăzi de către un bărbat din comună cu privire la faptul că vecinul său s-a spânzurat. A fost constituită o echipă operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a fost constatat faptul că cele sesizate se confirmă. De asemenea, în timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat o minoră de 11 ani care a declarat faptul că este fata concubinei persoanei decedate şi că, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost victima infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, comise de bărbatul decedat”, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de IPJ Giurgiu.

Echipajul medical care a sosit la faţa locului a constatat că bărbatul decedase cu mai multe ore înainte.

Anchetatorii care au sosit la faţa locului au aflat că fiica concubinei celui spânzurat fusese victima acestuia într-un act de abuz. Fata are vărsta de 11 ani.
Cu ocazia examinării medico-legale a minorei, medicii legişti au stabilit ca aceasta prezintă leziuni specifice infracţiunii de viol.

A fost efectuată autopsia cadavrului, medicii legişti concluzionând ca moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute determinate de o asfixie mecanică produsă prin spânzurare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: