Evenimentul ZileiSportPanică la FCSB. Bogdan Vintilă a ajuns la Poliția Capitalei. Reacția lui Gigi Becali

Panică la FCSB. Bogdan Vintilă a ajuns la Poliția Capitalei. Reacția lui Gigi Becali

Panică la FCSB. Bogdan Vintilă a ajuns la Poliția Capitalei. Reacția lui Gigi Becali
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali a dezvăluit, marți seară, că antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a fost chemat la poliţie după ce jucătorii au făcut primul antrenament de când a fost declarată starea de urgență,  pe baza de la Berceni.

Ieri, FCSB a organizat primul antrenament în efectiv aproape complet. Singurii absenți au fost cei 6 jucători băgați în șomaj tehnic de către Gigi Becali: Bălgrădean, Stan, Gnohere, Popa, Momcilovici și Planici.

Ca urmare a imaginilor apărute de la ședința de antrenament, antrenorul echipei, Bogdan Argeș Vintilă, a ajuns la Poliție, pentru a oferi declarații.

„Acum să vedem, că Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei. Dacă respectăm ordonanța, ce ai cu mine? Ce mai vrei? Vrei să stau în casă? Păi, în casă stau 4-5, iar la antrenament erau doar 3”, a dezvăluit inițial Gigi Becali

De asemenea, Becali a mai spus că: „Poliția a văzut filmul. Au zis «Da, domnule, am văzut. E distanțare socială». Polițistul are inteligență, a văzut că s-a respectat distanțarea socială”, a spus finanțatorul FCSB.

Gigi Becali este deranjat de faptul că antrenamentul ținut de FCSB le-a cauzat roș-albaștrilor probleme, în condițiile în care acesta s-ar fi desfășurat ținând cont de toate reglementările impuse de autorități:

„Jucătorii fac antrenamente o zi la bază, o zi acasă, online. Le-am zis că dacă respectă toate reglementările, să facă ce vor. Să nu cumva să fie mai mult decât 3, le-am zis. Așa cum știu eu că este ordonanța. Au fost câte 3, au venit de acasă echipați direct cu costumele lor, s-au antrenat, au plecat. Nici duș, nici masă, direct acasă la ei. Am respectat ordonanțele”.

„Să vedem acum ce zice Poliția. Nu mai e nimic cu logică în țara asta. Legea e lege. În România am respectat legea și tot pușcărie am primit”, a concluzionat Becali, potrivit gsp.ro


Accesează: