Evenimentul ZileiActualitatePanică într-un bloc turn din Constanța. Lift, cu oameni, prăbușit la subsol

Panică într-un bloc turn din Constanța. Lift, cu oameni, prăbușit la subsol

Panică într-un bloc turn din Constanța. Lift, cu oameni, prăbușit la subsol
Pompierii ISU Dobrogea au fost alertați să intervină pentru scoaterea a patru persoane dintr-un lift, în care au rămas blocați, după ce a căzut, de la parter, la subsolul blocului, de la o înălțime de aproape 4 metri.

Salvatorii  ISU au intervenit cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor, în urma căderii liftului, de la parter, la subsol. Cele patru persoane, care locuiesc în blocul turn JT Tower de pe bulevardul IC Brătianu, din Constanța,  intraseră în lift pentru a urca spre apartamentele în care locuiau. Când au apăsat pe buton, liftul s-a prăbușit la subsol.

Pompierii au intervenit pentru extragerea celor patru persoane și, pentru că de la subsol, spre parter, nu exista cale de evacuare, au fost scoase cu o scară improvizată. Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica, spune că locatarii prinși în lift nu au fost răniți însă au avut un ușor atac de panică, fără a fi necesar transportul la spital. Polițiștii Secției 3 efectuează verificări la fața locului pentru stabilirea situației de fapt.

 


Accesează: