Evenimentul Zilei > Monden > Panică în televiziune! „Vulpița” se întoarce. Concurența e disperată!
Panică în televiziune! „Vulpița” se întoarce. Concurența e disperată!

Panică în televiziune! „Vulpița” se întoarce. Concurența e disperată!

Veronica și Viorel Stegaru par să-și dorească să revină pe platourile de televiziune, în fața camerelor de luat vederi care i-au transformat din niște oameni simpli în vedete urmărite de o țară întreagă.

Așa s-ar explica postarea Vulpiței de pe rețele de socializare, în care își întreabă fanii dacă îi duc dorul. Odată cu încheierea serialului Vulpița, cei doi soți Stegrau, Veronica și Viorel au dispărut de pe micile ecrane și s-au întors în comuna natală, Blăgești, în județul Vaslui.

Cu toate acestea, chiar dacă nu mai apare în emisiune, la „Acces Direct”, Vulpița ține să rămână în atenția fanilor în ideea că, poate, cine știe, va reveni în lumina reflectoarelor. Ultima sa postare de pe Instagram, un clip video realizat în studiourile „Acces Direct”, este însoțită de un mesaj sugestiv.

„Vă e dor să mă vedeți la Acces Direct?”, a scris Vulpița pe contul de Instagram.

După opt luni în care au trecut prin tot felul de peripeții care dintre care mai amuzante sau jenante, în funcție de felul în care le vedeau telespectatorii, Vulpița și Viorel s-au întors acasă, la Blăgești. Serialul ai căror protagoniști au fost pentru aproape un an s-a încheiat, iar cei doi au rămas doar cu faima și notorietatea pe care au căpătat-o datorită emisiunii.

Viețile lor nu mai sunt la fel ca înainte ca moderatoarea emisiunii să anunțe finalul. Vecinii nu-i mai privesc la fel ca înainte, când erau doar doi anonimi.

Sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, nici de situațiile în care a apărut și în care s-a făcut de râs, astfel încât nu este de mirare că o privesc ironic sau o bârfesc pe la colțuri. Mai mult, soacra Veronicăi i-a reproșat acesteia că a stat mai mult pe la București și nu s-a preocupat de soarta fetiței lor, mai ales că aceasta a început să meargă la grădiniță.

În aceste condiții, va mai dura o perioadă până când lumea va uita ce s-a petrecut în cele opt luni cât a durat povestea celor doi soți vasluieni la televizor și până când viața lor va reveni la normal, așa cum a fost înainte.

 

View this post on Instagram

 

Sunt roșie ca focul și vreau să-mi surâdă norocul. Așa cum e și cu noua melodie Tuga. Ați văzut videoclipul? #accesdirect

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: