Evenimentul Zilei > Monden > Vulpiţa, de nerecunoscut! Transformare totală, nici măcar ea nu se aştepta FOTO
Vulpiţa, de nerecunoscut! Transformare totală, nici măcar ea nu se aştepta FOTO

Vulpiţa, de nerecunoscut! Transformare totală, nici măcar ea nu se aştepta FOTO

Vulpiţa s-a întors acasă în Blăgești unde o aştepta fiica sa pe care o neglijase de luni bune. Imaginile cu ea şi fetiţă au impresionat internauţii.

Vulpița se pare că s-a schimbat toatl. Odată ajunsă acasă, la Blăgești, aceasta încearcă să recupereze tot ceea ce a pierdut în aceste luni în care a stat departe de fiiica sa Maria. Vulpiţa a postat o fotografie cu fiica sa pe contul ei de Instagram care a impresionat social media.

Internauții i-au transmis Veronicăi că a procedat corect și că sunt bucuroși să o vadă mult mai apropiată de fiica sa.

Micuța Maria a avut foarte mult de suferit în perioada în care mama și tatăl său au fost plecați la București, după cum chiar Mirela Vaida a menționat în emisiunea Acces Direct, atunci când a anunțat că cei doi soți din Blăgești s-au întors acasă, iar telenovela lor de la televizor s-a terminat.

De-a lungul aparițiilor sale televizate, Vulpița a fost extrem de criticată de oamenii care au considerat că locul ei este acasă, la Blăgești, alături de fiica sa și nu la televizor, acolo unde a fost pusă în diverse ipostaze rușinoase.

Care este relația Vulpiței de la Acces Direct cu fiica sa, de când s-a întors în Blăgești. Toată lumea a văzut schimbarea

Vulpița și-a lăsat fetița la Blăgești, în grija soacrei, pentru a fi vedetă în Capitală

Veronica Stegaru a lăsat-o pe fetiţă în grija soacrei sale care, din puținul ei, se străduiești să-i ofere un trai și o educație așa cum poate mai bine. Deși câștigă sume consistente la Acces Direct și, atât ea și Viorel sunt și asistați social, Vulpița nu a povestit în cadrul emisiunii niciodată nimic legat de bani sau de ajutorul pe care i-l acordă soacrei sale.

Vulpița vrea acum să-și ia fetița la București, și este hotărâtă să facă totul pentru a o îndepărta de bunici. Chiar dacă nu este de acord în totalitate cu intențiile sale, Viorel recunoaște că i-ar surâde ideea ca micuța să înceapă o viață nouă la Capitală, scrie cancan.