Evenimentul Zilei > Actualitate > Palesică, INTERLOPUL RECIDIVIST care bate femei, PRIETEN cu un FOTBALIST CUNOSCUT al echipei Steaua. Foto în articol
Palesică, INTERLOPUL RECIDIVIST care bate femei, PRIETEN cu un FOTBALIST CUNOSCUT al echipei Steaua. Foto în articol

Palesică, INTERLOPUL RECIDIVIST care bate femei, PRIETEN cu un FOTBALIST CUNOSCUT al echipei Steaua. Foto în articol

La puţin timp după ce a doborât o femeie cu lovituri de bestie scăpată de sub control, interlopul Constantin Sorin Palesică a ajuns cel mai mediatizat nume în România.

În aceste condiţii, noi detalii apar despre existenţa sa marcată de probleme cu legea şi de episoade specifice interlopilor.

Se pare că Palesică avea legături inclusiv în rândul sportivilor cunoscuţi. O dovadă în acest sens este o fotografie din 2014, în care acesta apare alături de actualul mijlocaş al echipei Steaua, Nicandro Breeveld, la acea vreme legitimat la echipa Pandurii Târgu JIu.

După faptele reprobabile din staţiunea montană Straja, recidivistul din Lupeni a fost luat la ţintă pe Facebook. I s-au făcut mai multe conturi în care este ironizat, jignit şi înjurat, dar valul de antipatie la adresa pachetului de muşchi fără creier nu s-a oprit aici.

Pe Internet, din ce în ce mai mulţi români semnează o petiţie online la adresa petitieonline.com şi cer închisoare pentru Palesică.

Interlopul a devenit celebru în toată ţara după ce a bătut-o pe salvamontista Miruna Inel într-un local din staţiunea montană Straja. Tot acolo, el l-a bătut şi pe DJ Dinu, care a încercat să intervină după ce femeia fusese doborâtă de loviturile bestiei.

Palesică, INTERLOPUL care a LOVIT cu PUMNUL în FAŢĂ o salvamontistă, a devenit O ADEVĂRATĂ ŢINTĂ pe Facebook

A BĂTUT o femeie şi un DJ şi A STÂRNIT ROMÂNIA împotriva lui. Vremuri grele pentru INTERLOPUL PALESICĂ

Magistraţii DECID azi soarta interlopului care a BĂTUT crunt o salvamontistă. Jandarmul care a ASISTAT la bătaie a intrat în VIZORUL Parchetului General

Interlopul care a agresat cu SĂLBĂTICIE o salvamontistă a fost REŢINUT. Motivul halucinant pentru care Poliția Lupeni l-a lăsat LIBER timp de 24 de ore

Ea este Miruna Inel, salvamontista doborâtă de loviturile interlopului Palesică