Crima de la Padina. Frații Marin, fiii vrăjitoarei Sidonia, cerere specială din arest

Crima de la Padina. Frații Marin, fiii vrăjitoarei Sidonia, cerere specială din arest Crima de la Padina. Sursa foto: Facebook

Cei trei frați arestați preventiv pentru crima din Padina, au o solicitare pentru judecători. Fiii vrăjitoarei Sidonia cer vizionarea imaginilor filmate de martori, menționând că ar putea demonstra că au fost victime în acest caz.

Frații Marin sunt în prezent arestați preventiv pentru crima de la hotelul din Padina. Din spatele gratiilor, prin intermediul avocatului lor, aceștia cer vizionarea imaginilor filmate de martori. Fiii vrăjitoarei Sidonia susțin că ar putea demonstra că au acționat în legitimă apărare.

Crima de la Padina. Frații Marin, solicitare pentru anchetatori

Cei trei frați vor să demonstreze că ei au fost, de fapt, victimele. Frații Marin, cunoscuți drept fiii celebrei vrăjitoare Sidonia, au fost arestați preventiv, fiind acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina.

În acest sens, avocatul fraților Marin ar fi înaintat deja o nouă cerere către Parchet.  Apărătorul celor trei frați suspectați de crimă cere ca procurorul să vizioneze imaginile filmate cu telefonul mobil de mai mulți martori.

Ne puteți urmări și pe Google News
Crima Padina

Padina. Sursa foto captură ecran

Susțin că au acționat în legitimă apărare

Cei trei bărbați suspectați de crima din Padina încearcă se demonstreze că au fost victimele unei tentative de omor. Aceeași variantă este susținută și de mama lor. Vrăjitoarea Sidonia dă vina pe bărbatul mort. Mai mult, ea a precizat că și-a avertizat copiii legat de problemele pe care urmau să le aibă.

„Suntem şocaţi, sunt terminată, sunt foarte şocată, nu putem să ne revenim din starea respectivă”, a spus Sidonia.

Totodată, ea susține că în care a avut loc crima ar fi blestemat.

„Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo”, a mai spus aceasta.

Victima crimei din Padina

Sursă foto: Arhiva EvZ

Crima din Padina. Frații Marin, viață plină de lux și opulență

Solomon, Armando și Luis, în vârstă de 31, 24 și 19 ani, sunt arestați preventiv pentru uciderea lui Sorin Eugen Anghel. Înainte de a ajunge în acest punct, cei trei bărbați se bucurau din plin de o viață trăită în lux și opulență.

Îmbrăcați în haine de la branduri celebre, conducând mașini precum Lamborghini, Maybach, Mercedes-uri și BMW-uri, cei trei s-au remarcat între clanurile interlope.

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni - Padina, judeţul Dâmboviţa.  Bărbatul de 41 de ani din Târgoviște ar fi fost înjunghiat pe fondul unui conflict spontan.