Irina Alexe s-a pensionat în 2016, la vârsta record minim, de doar 42 de ani, din Interne, din gradul de Chestor, general adică. La care ajunsese la vârsta record de doar 35 de ani, cu pensia record de 13.000 de lei.

Emisiune de Mirel Curea

Ca să fie numită, imediat după pensionare, în funcția de Secretar de Stat a aceluiași Minister de Interne. În timpul guvernării Cioloș.

Între timp a devenit URS- PLUS-eristă, cooperativa aia care luptă împotriva pensiilor speciale. Pensia i-a ajuns la 18.000 de lei.

Irina Alexe a urcat pe scara cu trepte de aur și de platină

Iar zilele trecute a fost numită de premierul Cîțu la loc, secretar de stat în Ministerul de Interne.

Pe treptele urcate în fugă scrie, pe primele, cu litere de aur, Vasile Blaga. Iar pe următoarele, cu litere de platină, Dumitru Mitică Dumbravă, generalul SRI, mâna binomului Coldea- Kovesi în instanțe. Cel care a transformat Justiția în câmp tactic.

Florin Cîțu, Păcăliciul care ne vrea pe toți păcăliți

Nu, nu Irina Alexe joacă rolul de Păcălici, ci premierul Florin Cîțu, cel care a numit-o în funcție. Acesta și-a pus ministru de Interne pe Lucian Bode, liberal ca și el, sub supravegherea permanentă a aripii securiste din spatele lui Dacian Cioloș.

Faptul că pensia de 18.000 de lei de la Interne și-o dublează cu salariul de secretar de stat, tot la Interne, nu o arată altceva decât că ceilalți Păcălici suntem noi.