Evenimentul Zilei > Monden > Păcăliciul zilei. Duios Laura Ștefănuț recidiva
VIDEO

Păcăliciul zilei. Duios Laura Ștefănuț recidiva

Ne mai amintim cum în cazul incendiului de la Matei Balș s-a pus în mișcare tot aparatul propagandistic al lui Vlad Voiculescu și al lui Nicușor Dan menit să scoată din discuție ipoteza frigului din saloane care a dus la folosirea încălzitoarelor electrice?

Cum am mai spus: expertiza nu este gata, dar este foarte posibil ca tragedia să fi fost declanșată de un asemenea aparat de încălzire.

Emisiune de Mirel Curea

Vlad Voiculescu, Nicușor Dan și fanii lor, inclusiv colegi de-ai noștri cărora li s-a captat interesul, se chinuie să-i apere. „Cum, domnule, ce frig? Nu era niciun frig, nu e adevărat! Ce-i prostia asta?”

Tot corul mincinoșilor a fost dat peste cap, însă, de domnișoara Laura Ștefănuț, iubita domnului Vlad Voiculescu. O fată drăguță, fost jurnalist la  Digi24, care a scris pe pagina ei de Facebook, imediat după incendiu:

„Mama a fost internată chiar la Balș cu Covid-19 și le rămân recunoscătoare medicilor despre care cred că i-au salvat viața. Nu doar că au fost profesioniști, dar au fost și oameni, o părere împărtășită de toate femeile din salonul mamei.

Femeile nu împărtășeau doar stima pentru medici și lupta cu boala aceasta care ne-a schimbat viețile tuturor, dar și un calorifer electric. Nu le-a lipsit nimic la nivel de medicamente, oxigen și omenie, în schimb era frig în acel salon, la acel moment.”

Deci, domnișoara Laura Ștefănuț a dat dovadă de o sinceritate debordantă și le-a stricat toată construcția. O fată foarte cinstită. La vremea respectivă i-am și mulțumit într-o scurtă ediție a Păcăliciului zilei.

Vlad Voiculescu, „sacrificatul” fatidic

Ei bine, domnișoara Laura Ștefănuț recidivează. De data asta nu sinceritatea o mână în luptă, ci, hai să nu-i zic delirul, să-i zic naivitatea aflată sub semnul hormonilor puși în mișcare de acest frumos sentiment numit iubire.

La a doua oră după ce premierul Cîțu a anunțat demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, domnișoara Laura Ștefănuț a avut o postare pe Facebook, în care a spus.

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă cu puțin timp înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân.”

Laura Ștefănuț, Păcălice sau inocentă?

Lasă că nu prea știe ce este aceea „fatidic”, pentru că dacă ceva este fatidic nu poate fi ales, pentru că ține de destin. Dar să compari plecarea din funcție a lui Iubi cu sacrificiul pascal, cu sângele lui Iisus, sinonim cu cel al mielului sacrificat de Paști, prin care creștinii sunt mântuiți…

Citez din Evanghelie:

„Iată mielul lui Dumnezeu cel care ridică păcatul lumii.”

Cum să faci o asemenea comparație? Ce idei rămân pe urma lui Vlad Voiculescu? Ideea că a ținut o lună în nelucrare, în nesemnare ordinul prin care românii care se prăpădesc din cauza Covid să nu mai fie înmormântați în fundul gol?

Ce să mai zic despre postarea și despre opinia domnișoarei Laura Ștefănuț? Ce să mai zic? Poate, cum spun copiii: „Buba la cap!”