Evenimentul Zilei > Actualitate > Păcăliciul zilei- Diana Șoșoacă. A fi sau a nu fi Păcălici, aceasta-i întrebarea
VIDEO

Păcăliciul zilei- Diana Șoșoacă. A fi sau a nu fi Păcălici, aceasta-i întrebarea

Diana Șoșoacă, personaj sau Păcălici? Încă nu știm foarte clar.

Păcăliciul zilei- Diana Șoșoacă. A fi sau a nu fi Păcălici, aceasta-i întrebarea.

Emisiune de Mirel Curea

Ceea ce am descoperit până acum este că doamna Diana Șoșoacă, senator AUR, o forță politică intrată în Parlament în numele familiei, a națiunii, a credinței creștine și libertății, are un trecut recent caricatural sau trecutul a fost unul în care doamna Șoșoacă a fost sinceră și acum joacă un rol.

Dacă-i caricatural, este un trecut recent comun cu cel al marilor Păcălici ai străzilor și piețelor bucureștene, Mălin Bot, Shaorma, Ceaușescu și alți măscărici cu ADN-ul modificat de gaze lacrimogene din 10 august.

De ce spun asta?

Pentru că până recent, Șoșoacă avea o pagină pe Facebook, numită Cabinet avocat Iovanovici Șoșoacă Diana, dumneaei fiind și avocat, în care avea niște postări care ne arată un cu totul alt personaj decât cel pe care dumeaei ni-l recomandă astză.

Diana Șoșoacă: Moment istoric, o primărie taie bani de la biserici și-i dă unui spital!

Iată poza unui spital și-un comentariu: „Moment istoric în România. O primărie taie bani de la biserici și-i dă unui spital care nu mai are bani pentru anestezic, medicamente, analizele pacienților și…”.

Bineînțeles că nicio primărie nu muta bani de la biserici la spitale. Mai mult decât atât, nu cu asta am eu o problemă, ci cu satisfacția pe care doamna Șoșoacă, cea care astăzi ni se prezintă a fi o credincioasă ferventă… Satisfacția cu care primea ideea că se taie bani de la biserici.

Diana Șoșoacă: Felicitări, doamna Kovesi!

Nu este singura postare care ne-o arată pe doamna Șoșoacă într-o altă lumină.

Iată ce dărâmată era doamna Șoșoacă în momentul în care Laura Codruța Kovesi era demisă de la conducerea DNA și părăsea instituția. A pus pe pagina dumisale de Facebook o fotografie care imortaliza momentul cu comentariul:

„O fi făcut și ceva abuzuri, dar ceea ce a făcut bine a depăși cu mult greșelile. Felicitări! De-acum Dumnezeu cu mila! O țară la mâna hoților!”

Surprinzător, nu? Ce iubește partidul ăsta? Libertatea.. Îhm… Păi, perioada Coldea- Kovesi a fost o perioadă sinistră în istoria României. Perioadă în care numai drepturile și libertățile oamenilor n-au fost respectate.

Diana Șoșoacă: Felicitări, domnule Cărtărescu!

Tot pe aceeași pagină, a doamnei Șoșoacă, atenție, pagină desființată –  dar sigur niște oameni au avut inspirația să-i salveze conținutul acestei pagini – iată ce posta în 12 februarie 2019, doar cu un an înainte de a intra în Parlamentul României.

O fotografie cu eternul candidat la premiul Nobel pentru literatură, Mircea Cărtărescu, care spunea „Am simțit damful gazelor lacrimogene și acum aproape treizeci de ani, la mineriade și anul trecut, pe 10 august. Duhoarea a fost aceeași”.

Fană a manifestării tefeliste de mari proporții din 10 august, doamna Șoșoacă, iată! Foarte interesant! Nu avem nimic cu aceste opinii ale dumneaei din perioada aceea.

Ci, când a fost cinstită? Atunci sau acum? Când ACUM pare să aibă și afirmă cu totul alte idei și principii.

Diana Șoșoacă: Excelent, domnule Godină!

„Excelent, domnule Godină!” Nu știu, domnul Godină, eternul candidat la examenul de la Academia de Poliție, subofițer de Poliție și, sigur că, un tefelist în Poliție și cu veleități de poet și de scriitor –o să vă prezint într-o ediție viitoare și niște versuri ale domnului Godină, care-l pun într-o postură de Păcălici liric.

Deci, „Excelent, domnule Godină!” îl felicita doamna Șoșoacă pe domnul Godină, care domnul Godină pusese la el pe pagină un text în care o felicita pe doamna Laura Codruța Kovesi, bineînțeles. Nu pe baschetbalistă, ci pe șefa DNA-ului.

Diana Șoșoacă: Votați USR-PLUS!

Mai departe… Aici, o fotografie cu copiii doamnei Șoșoacă, să le dea Dumnezeu sănătate!, să se facă mari și să fie sănătoși și împliniți în viața. O fotografie, „Votați pentru copiii voștri”. OK, votăm pentru copiii noștri, așa ne îndemna în mai 2019, dar arătându-ne cum votează doamna Șoșoacă pentru copii.

Spunea „El votez pentru ele!”, pentru fetițele dumisale și arăta cu săgeți către cele două fetițe. Iar pe tricoul fetițelor apărea „Ai mei votează pentru mine”. Și dedesubt „USR și PLUS”.

Fană USR și PLUS, în condițiile în care raporturile din Parlamentul României și de pe scena politică între USR-PLUS, pe de o parte, și AUR, pe de cealaltă parte, sunt ca dintre șoarece și pisică, exclus relațiile amicale dintre Tom și Jerry.

Diana Șoșoacă: Dumnezeu te ajută dacă ești om, nu dacă pupi moaște!

Deci am văzut văzut ce a postat până de puțin timp senatorul AUR, Diana Șoșoacă, pe pagina dumneaei de Facebook, cum spuneam pagină desființată în vederea săriturii din barca ateism-neomarxistă, în cea a conservatorismului național-creștin.

Ca și Ion Iliescu, într-o altă ocazie, doamna Șoșoacă se declara se declara pe pagina ei a fi o, țineți-vă bine, „liber cugetătoare”, care considera că educația religioasă a copiilor și dusul lor la biserică sunt dăunătoare.

În acest sens îi povățuia pe români, și acum citez, „nu avem dreptul să ne jucăm cu mințile și sufletele copiilor noștri. Au tot timpul să aleagă la maturitate și să discearnă ce înseamnă religia. Până atunci locul morților e în morminte, nu afișați pe drumuri, ca să scoată popii bani. Dumnezeu te ajută dacă ești om, nu dacă pupi moaște care nici nu știi ale cui sunt.”

Asta este de-a dreptul o BLASFEMIE!

Când a fost sinceră doamna Șoșoacă? Nu cred că ne va răspunde, dar poate ne răspund camarazii dumisale din partidul AUR.