Rockerul britanic Ozzy Osbourne, în vârstă de 68 de ani, a dezvăluit întro postare pe Facebook că urmează un tratament pentru a se vindeca de dependență sexuală și că încearcă să se împace cu soția sa, Sharon, cu care este împreună de 34 de ani. „De șase ani mă lupt cu o dependență sexuală”, a scris pe pagina sa de Facebook solistul grupului Black Sabbath. „Mor de rușine când mă gândesc ce necazuri am adus cu comportamentul meu familiei. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru soția mea incredibilă, care este alături de mine și mă susține.”

Sharon a anunțat că se desparte de Ozzy în luna mai, însă vești ulterioare au dat de înțeles că o împăcare este posibilă.

Coafeza și bestia

Dezvăluirea lui Ozzy despre dependența sa sexuală vine după ce Michelle Pugh, o coafeză din Los Angeles a afirmat că este amanta lui. Michelle a vorbit despre rocker ca despre „marea iubire a vieții mele”.

Ozzy a făcut referire la coafeză în postarea sa pe Facebook: „Sunt dezolat că Mrs. Pugh a scos relația noastră sexuală din context” și a adăugat: „Vreau să le cer iertare celorlalte femei cu care am avut relații sexuale”.

Pe de altă parte, Michelle Pugh a dat-o în judecată pe fata cântărețului, Kelly Osbourne, după ce aceasta a atacat-o pe Twitter și i-a publicat numărul de telefon. Pe lângă acesta și un mesaj obscen, Kelly a scris: „Tatăl meu are aproape 70 de ani. Ai auzit vreodată de abuz asupra persoanelor în vârstă?”

Avocata coafezei, F. Edie Mermelstein, a declarat pentru revista People că, prin acest proces, clienta sa „se opune hărțuirii și intimidării în mediul online, pe care le exercită Kelly Osbourne”.

Sharon, care formeazăcu Ozzy unul din cele mai longevive cupluri din lumea showbiz-ului, și cu care are trei copii (Kelly – 31 de ani, Aimee – 32 și Jack – 30), a vorbit și ea despre boala soțului său. Ea a declarat că acesta se va interna pentru o perioadă de trei luni, după ce va încheia turneul în care se află acum cu Black Sabbath.

Toate dependențele

„Lucrează la asta”, a spus Sharon. „Este dificil, pentru că afectează întreaga familie și este și destul de stânjenitor să vorbești despre asta. Într-un fel, drogurile și alcoolul sunt mai acceptabile. Când cineva este dependent de sex, este jenant.”

Ozzy a suferit în trecut și de dependența de sex și de dependența de alcool.

Soția sa crede că faptul că a recunoscut este o adevărată ușurare: „În sfârșit a recunoscut. Este foarte, foarte greu. Suferea de asta de cel puțin 6 ani.”

Ozzy Osbourne, care are și o excepțională carieră solo a susținut un concert la București, în octombrie 2011. Trupa Black Sabbath a vândut de la apariția sa, în 1968, peste o sută de milioane de albume și a intrat în The Rock and Roll Hall of Fame în 2006.