Evenimentul Zilei > Actualitate > OZN-ul care a ŞOCAT un oraş întreg. Ce obiect a căzut din cer lângă o BISERICĂ din Drobeta Turnu Severin
OZN-ul care a ŞOCAT un oraş întreg. Ce obiect a căzut din cer lângă o BISERICĂ din Drobeta Turnu Severin

OZN-ul care a ŞOCAT un oraş întreg. Ce obiect a căzut din cer lângă o BISERICĂ din Drobeta Turnu Severin

Angajaţii Serviciului arme, explozivi şi substanţe periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi încearcă, marţi dimineaţa, identificarea unui obiect zburător care a căzut lângă o biserică din Drobeta Turnu Severin.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat că mai mulţi cetăţeni au semnalat la 112 faptul că în vecinătatea bisericii din cartierul Kiseleff din Drobeta Turnu Severin a căzut din atmosferă, luni seara, un obiect care semăna cu o paraşută, iar atenţia locatarilor din perimetrul respectiv a fost atrasă de zgomotul produs de impactul cu pământul, conform Agerpres.

"S-a sesizat Serviciul Român de Informaţii, care a trimis la faţa locului o echipă de pirotehnişti dotaţi cu echipamente utilizate în astfel de situaţii, iar lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi au securizat zona. Până la ridicarea obiectului, circulaţia a fost închisă pe strada unde a căzut acesta", a declarat Lohon.

Potrivit sursei citate, nu este exclus ca obiectul să fie o sondă meteo sau paraşuta unui avion de mici dimensiuni care a survolat regiunea, însă singurii care vor stabili tipul şi natura acestuia sunt specialiştii în materie.