OROAREA DE LA SATU MARE. Pastorul din Bistriţa şi-a UCIS copilul cu MACETA, apoi s-a SINUCIS

OROAREA DE LA SATU MARE. Pastorul din Bistriţa şi-a UCIS copilul cu MACETA, apoi s-a SINUCIS

După jumătate de an de investigaţii, procurorii au ajuns la concluzia că pastorul din Bistriţa şi-a ucis fiul cu maceta, a turnat o canistră cu motorină peste maşina în care era copilul şi a incendiat-o, apoi s-a sinucis.

În plus, spun anchetatorii, pastorul ar fi avut datorii mari. În ziua tragediei acesta ar fi trebuit să plătească 7.000 de euro chirie pentru casele de tip familial pe care le avea la Bistriţa, dar şi pentru biserică.

  • OROAREA DE LA SATU MARE. Amprentele pastorului găsit mort împreună cu fiul său de 9 ani au fost identificate pe armele crimei!

Reamintim că, la începutul lunii august, pastorului Adrian Blaga şi fiului său Timotei de 9 ani fost găsiţi morţi, lângă satul sătmărean Aciua, în dubiţa familiei. Cei doi aveau gâtul tăiat şi prima ipoteză a anchetatorilor a fost că au fost ucişi cu bestialitate pentru a-i fura lui Adrian Blaga o sumă de bani pe care acesta o scosese în ziua respectivă de la bancă.

Potrivit rezultatelor necropsiei, Adrian Blaga avea gâtul tăiat, dar şi urme datorate fumului inhalat, după incendierea maşinii. Fiul său Timotei a fost găsit, la fel, cu gâtul tăiat, dar şi cu o fractură a cutiei craniene. La acea vreme, anchetatorii anunţau că „cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe macetă, pe un ciocan şi chiar pe un pachet de ţigări din maşina incendiată, a fost identificat ADN-ul pastorului. Ancheta a mai scos la iveală faptul că, într-un PECO, Adrian Blaga ar fi cumpărat combustibil pe care l-ar fi pus într-o canistră.

Adrian Blaga era pastor asistent la Biserica Carismatică Americană Calvary Chapel din Bistriţa, această comunitate condusă de Brian Fouts fiind cea care susţinea şi activitatea Asociaţei "Începuturi Noi". Pastorul conducea o asociaţie care se ocupă de protecţia copiilor şi tinerilor.

Conform unor apropiaţi ai familiei, băiatul ucis, Timotei, în vârstă de 9 ani, era sportiv legitimat la CS "Hercules" Bistriţa. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Escrocul care a învăţat Europa ce este "ciordeala". Şi-a pus mama, absolventă de patru clase, lector!
  • Victor Ponta a câştigat! Crin Antonescu este candidatul din partea USL
  • Mircea Badea, pițiponcul de la pagina 5
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Cum trăiește CEL MAI SĂRAC PREȘEDINTE din lume? FOTOGRAFII UIMITOARE
  • Nu e TRUCAJ. Imagini surprinse la MOMENTUL POTRIVIT | GALERIE FOTO
  • NU CREZI ÎN FANTOME? Fotografiile CIUDATE care îți schimbă părerea. CELE MAI BIZARE POZE CU STRIGOI | GALERIE FOTO