Evenimentul Zilei > Actualitate > Oroare. S-a mutat cu iubita ca să-i violeze fiicele
Oroare. S-a mutat cu iubita ca să-i violeze fiicele

Oroare. S-a mutat cu iubita ca să-i violeze fiicele

Un bărbat care a violat două minore, eleve în clasele primare, și a încercat să o violeze și pe a treia, a fost arestat preventiv. Totul s-a întâmplat după ce individul s-a mutat la iubita sa.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Deva, a fost arestat, săptămâna aceasta, într-un dosar de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală. El e acuzat că a violat două minore Cele două minore violate sunt chiar fiicele iubitei sale, iar fata de 12 ani, pe care nu a mai apucat să o abuzeze efectiv, era sora femeii.

Totul s-a petrecut în comuna clujeană Mănăstireni, unde Mihai Roman se mutase împreună cu iubita sa. Totul a ieșit la iveală după ce fetițele violate au povestit cele întâmplate tatălui lor, iar acesta a alertat imediat autoritățile, a transmis Ziardehunedoara.ro.

”La data de 2 august, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la o agresiune sexuală. În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanti DGASPC Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani”, mai arată sursa citată.