Orban, apel la PSD înainte de CEx: Trebuie să aleagă între a fi fideli României și a fi slugile lui Liviu Dragnea

Orban, apel la PSD înainte de CEx: Trebuie să aleagă între a fi fideli României și a fi slugile lui Liviu Dragnea

Ludovic Orban a declarat ca PSD are de ales. "Trebuie să aleagă între Liviu Dragnea, între a fi fideli României și a fi slugile lui Liviu Dragnea, să aleagă între a face zid în jurul unui om condamnat sau a servi interesul cetățenilor români care i-au trimis în Parlament.

Ludovic Orban a declarat ca PSD are de ales. "Trebuie să aleagă între Liviu Dragnea, între a fi fideli României și a fi slugile lui Liviu Dragnea, să aleagă între a face zid în jurul unui om condamnat sau a servi interesul cetățenilor români care i-au trimis în Parlament. Astăzi, PSD trebuie să decidă dacă sunt un partid democratic sau devin un front de salvare al lui Dragnea de pușcărie. Astăzi, PSD trebuie să ia decizia dacă sunt cetățeni ai României sau sunt iobagi pe moșia lui Dragnea.Poate CEx-ul se va manifesta astăzi ca o sectă de sinucigași (…) care fac zid în jurul șefului lor. În schimb, toți ceilalți parlamentari, atât ai PSD, cât și ai UDMR, ALDE trebuie să înțeleagă că aruncă România în haos, că distrug imaginea României în public și că dau țara pe mâna unui individ care nu are altceva în cap decât să-și salveze pielea", a declarat Ludovic Orban, conform stiripesurse.ro.

Liderii PSD se vor întruni la ora 16.00. Ședința are loc după ce Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Ne puteți urmări și pe Google News