Într-o postare pe Facebook, Adina Alberts anunță lansarea cărții sale „Ghid de Sănătate Urbană”, care va fi pusă la dispoziția cititorilor începând cu 1 mai, în format print și electronic.

„Am conceput un Ghid de Sănătate Urbană, plin cu experiențe proprii din viața de zi cu zi, îmbinate cu experiența mea medicală de peste două decenii și completate cu soluții simple, rapide, imaginate, studiate și puse în practică de către mine! Cartea va fi un bun sfetnic, accesibil în orice moment, pentru a vă ajuta să duceți o viața sănătoasă în jungla de beton”, arată medicul Adina Alberts în postarea sa.

Potrivit spuselor sale, pentru a duce o viață sănătoasă într-un oraș poluat, afectat de o pandemie mondială, este nevoie de un ghid care să ne ajute să identificăm și să depășim „pericolele ascunse”.

„Orașul ne otrăvește, și la propriu și la figurat. Fie că se află în aerul poluat ori infectat de o pandemie care a făcut prăpăd la nivel mondial, fie că se află în alimentele noastre sau în produsele pe care le utilizăm zi de zi, pericolul otrăvurilor ne paște la tot pasul. Avem acum, mai mult ca niciodată, nevoie de cunoaștere pentru a identifica aceste pericole ascunse”, arată medicul în postarea sa.

Potirivt anunțului postat pe Facebook, cei interesați de subiect pot solicita și primi gratuit primele trei capitole ale lucrării, pe e-mail: [email protected], cu mențiunea „Vreau Cartea“.