Evenimentul Zilei > Actualitate > Oradea. Șeful PSD Bihor, contestat din interior
Oradea. Șeful PSD Bihor, contestat din interior

Oradea. Șeful PSD Bihor, contestat din interior

Unul dintre cei mai vechi șefi de organizații județene ale PSD, Ioan Mang, un apropiat al tuturor șefilor din PSD, indiferent că a fost vorba de Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă, este contestat în propria organizație.

După alegerile de la prezidențiale, PSD Bihor a scos un scor rușinos de mic. Pentru acest lucru, șeful PSD Bihor, Ioan Mang, a fost aspru criticat de un alt membru de bază din organizație, Adrian Tărău, fost prefect de Bihor.

Potrivit ebihoreanul.ro, Tărău i-a cerut lui Mang să demisioneze ca urmare a acestor rezultate slabe, ”împachetate” ca fiind foarte bune de liderul social democrat. Scandalul a avut loc la ședința PSD Bihor, cu ocazia analizei rezultatului alegerilor pentru funcția de președinte, pierdută de candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

„M-am scârbit. Le-am spus că după 26 mai (n.r. – când a început declinul, la europarlamentare) n-au învăţat nimic. Nici atunci n-au făcut niciun fel de analiză, nici acum. Au zis că totu-i foarte bine, s-au bucurat că au luat rezultate mai bune decât PNL în 3 comune cu primari liberali, din 45, dar n-au zis că au pierdut în 15 din cele 24 cu primari PSD”, a spus Tărău, citat de eBihoreanul.ro, care a mai adăugat că i-a cerut demisia șefului PSD Bihor.

După acest moment, Ioan Mang a jucat o piesă ieftină de teatru. El a anunțat că își pune demisia la vot, cei prezenți votând împotrivă.