Evenimentul Zilei > Actualitate > Optimism printre „tricolori”, chiar și după semi-eșecul de la Cluj: „Am fost ofensivi, dar vom lupta în continuare”
Optimism printre „tricolori”, chiar și după semi-eșecul de la Cluj: „Am fost ofensivi, dar vom lupta în continuare”

Optimism printre „tricolori”, chiar și după semi-eșecul de la Cluj: „Am fost ofensivi, dar vom lupta în continuare”

Câțiva dintre jucătorii naționalei noastre au declarat, la finalul meciului cu Danemarca (scor 1-1), că România se mai poate califica la Mondialul din 2019.

Cristi Săpunaru: „Suntem supărați pentru că am avut ocazii de a înscrie. Cred că am făcut un meci destul de bun, dar ultimele 15 minute ne-au dominat. E păcat pentru că așa ne-am fi apropiat de primul loc.

Noi vom lupta pentru calificare până în ultima secundă. Am mai jucat în 3 fundași centrali, ați văzut că am fost ofensivi. Păcat că n-am reușit să înscriem. A fost un egal pentru Danemarca", a declarat Săpunaru la TVR 1.

Claudiu Keșeru: „O seară tristă, rezultatul la fel. Mi s-a părut că am început f bine jocul, cummulte ocazii, dar problema e că nu am putut băga balonul în poartă. Cel mai frustat sunt eu, după ratările mele. Nu a fost seara noastră. Din păcate, nu a fost seara noastră. Trebuie să fim pozitivi, să credem în șnsele noastreă până la capăt”.

Alex Chipicu: „S-au diminuat șansele la locul doi. Despre meci, pot spune că este un rezultat echitabil. Doar că danezii ne-au cam dominat pe final. Se regrupau foarte bine, era imposibil să le dăm gol din centrări pe sus. Acum chiar nu mai avem nimic de pierdut. Cred că jocul nostru contează mult mai mult decât un rezultat. Șanse încă mai sunt, chiar dacă sunt mici!”