În jurul orei 4,30, mniercuri dimineața, bărbații au fost duși în arestul Poliției Timiș. ”În urma audierilor și verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 1 Timișoara cu privire la scandalul care a a avut loc între mai mulți suporteri ai două galerii, în data de 24 septembrie 2019, au fost reținute pentru 24 de ore, 8 persoane

din galeria Dinamo pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă pentru identificarea și altor persoane implicate în scandal și tragerea acestora la răspundere penală”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

Amintim că în decursul zilei de marți, în zona centrală a Timișoarei a izbucnit un scandal între două grupuri de suporteri ai echipei Dinamo București, care mergeau la același meci.

Incidentul s-a soldat cu geamuri sparte și cu un bărbat rănit, acesta însă refuzând ajutorul medicilor. Dinamoviștii erau în drum spre Arad unde echipa lor avea un meci împotriova UTA, în cadrul Cupei României.

Timișorenii spun că microbiștii au aruncat cu sticle unii în alții, unii dintre ei aveau bâte și s-au urcat pe capotele mașinilor, din senin. ”Parcă erauu turbați”, au relatat martorii. Polițiștii au reușit să aplaneze spiritele și au dus la secție pentru audieri mai multe persoane din care opt au fost în final arestate.