Oprescu, "un biet instrument" al lui Ion Iliescu

Oprescu, "un biet instrument" al lui Ion Iliescu

Şeful de campanie al lui Vasile Blaga, Liviu Negoiţă, i-a îndemnat pe bucureşteni să voteze, duminică, împotriva lui Sorin Oprescu, alegând astfel să elimine "impostura" şi "un biet instrument" prin care Ion Iliescu şi alţi lideri PSD vor să confişte Capitala. Astfel, Negoiţă a reacţionat şi la acuzaţiile aduse, tot azi, de Sorin Oprescu, la adresa contracandidatului său, Vasile Blaga, a actualului primar general, Adriean Videanu, şi a PDL, potrivit cărora aceştia au adus dezastrul în Bucureşti şi nu se află în situaţia de a solicita bucureştenilor dreptul de a continua.

"Nici în ultima zi de campanie a celei de a treia candidaturi, Sorin Oprescu nu a prezentat un singur proiect pentru binele Bucurestiului. În schimb, şi în ultima zi a campaniei, Sorin Oprescu continuă să împroaşte cu minciuni. Asta aduce Oprescu în dar bucureştenilor: o droaie de minciuni. Aşa l-a învăţat Ion Iliescu, patronul lui Oprescu şi marele duşman al Bucureştiului", a declarat Negoiţă.

În opinia primarului sectorului 3, Oprescu este ultima persoană care are dreptul să vorbească de găşti de partid şi de mafii care îşi bat joc de Bucureşti.

"Ştim cu toţii de unde vine Oprescu. Din PSD, partidul pe care românii l-au etichetat deja: partidul corupţilor", a spus Liviu Negoiţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a continuat atacul la adresa candidatului independent pentru fotoliul de primar al Capitalei, făcând referire la faptul că Oprescu "a mai dat de două ori examen în faţa bucureştenilor" şi, ca şi în această campanie, "s-a prezentat cu vorbe goale şi nici o soluţie", iar bucureştenii l-au respins.

Sorin Oprescu a făcut, azi, un apel la bucureşteni pentru a veni duminică la vot şi a decide soarta lor şi a familiilor lor şi le-a cerut să creadă în puterea sa de a schimba Bucureştiul. Oprescu a reiterat o serie de acuze la adresa contracandidatului său, Vasile Blaga, a actualului primar general, Adriean Videanu, şi a partidului de care aceştia aparţin, PDL, precizând că au adus dezastrul în Bucureşti şi nu se află în situaţia de a solicita bucureştenilor dreptul de a continua.

El a arătat că Vasile Blaga şi Adriean Videanu sunt siguri că "îi vor mai proşti" pe bucureşteni şi a arătat că sloganul "Soluţii, nu discuţii", al lui Blaga, este unul "ipocrit".

(18:50)