Oprescu, din nou în inspecţie în Capitală

Oprescu, din nou în inspecţie în Capitală

Edilul Bucureştiului a mers în această dimineaţă la Pasajul Universităţii, întrucât în urmă cu câteva zile a descoperit că acesta este plin de gunoaie.

Sorin Oprescu nu a părut deloc mulţumit de ritmul în care se desfăşoară lucrările şi a cerut ca reabilitarea pasajului să fie gata în aproximativ două luni.

"Acum trei-patru zile, prezent la respargerea unor străzi, am fost să văd de ce trebuie. Am crezut că sunt microfisuri, dar era o lucrare pe 50 de metri şi am avut curiozitatea să cobor în Pasajul Universităţii, dar nu am putut merge, pentru că erau gunoaie ca la marginea Capitalei", a declarat primarul.

Edilul s-a întâlnit în pasajul Universităţii cu proiectantul şi arhitectul care se ocupă de lucrări. El a propus ca soluţie pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi fizice în zona subterană înlocuirea scărilor rulante cu benzi rulante la care se pot adăuga două lifturi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi proiectantul şi arhitectul au propus ca termen de finalizare a lucrărilor sfârşitul anului, Sorin Oprescu a solicitat ca pasajul să fie gata în două luni, cel mult două luni şi jumătate.

"Soluţia este că într-o lună vreau să termin camera de coordonare care stabileşte ce străzi se refac în 2009. Vin şi cei de la reţele şi apă canal şi din momentul acela primarul general îşi dă cuvîntul de onoare că nu mai dă nicio aprobare decât pentru situaţii de urgenţă, că ne prinde 2090 în aceeaşi situaţie", a mai precizat primarul.

Sursa: Antena 3

Citiţi şi "Autostrăzile lui Oprescu, la mâna bucureştenilor"!

(12:49)