Oprescu a traversat cu autobuzul o parte din Pasajul Basarab | VIDEO

Oprescu a traversat cu autobuzul o parte din Pasajul Basarab | VIDEO

Primarul General, Sorin Oprescu, a făcut prima traversare oficială cu maşina a podului în arc de la Pasajul Basarab. Totodată, edilul-şef a inaugurat şi linia de tramvai de sub pasaj.

Sorin Oprescu s-a plimbat pe pod într-un autobuz RATB împreună cu primarul Ankarei, Melih Gokcek şi cu mai mulţi directori din Primăria Capitalei şi consilieri generali.

"Astăzi a fost prima trecere cu maşina a podului în arc, iar data viitoare vom trece şi pe podul hobanat. În luna martie, aşa cum am promis, se va circula pe pasajul Basarab. Pe acest pasaj vor circula - potrivit estimărilor - peste 200.000 de maşini pe zi", a declarat Primarul General Sorin Oprescu la coborârea de pe pasaj.

Primarul Ankarei, Melih Gokcek, s-a declarat încantat de proiect, afirmând că "îmi place foarte mult. Noi acordăm o importanţă deosebită acestor pasaje subterane şi supraterane, pentru că reprezintă singura modalitate de a fluidiza traficul în oraş".

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, mai mulţi consilierii generali PDL au replicat în timpul plimbării cu autobuzul: "am venit să vedem podul. Primarul general taie panglicile la proiectele începute de Băsescu, iar noi vom merge să tăiem panglicile la proiectele pe care le va iniţia şi finaliza Oprescu".