Evenimentul Zilei > Politica > Oprea: Prioritățile UNPR sunt taxarea marilor averi, programul „primul loc de muncă” și scăderea vârstei pentru votare la 16 ani
Oprea: Prioritățile UNPR sunt taxarea marilor averi, programul „primul loc de muncă” și scăderea vârstei pentru votare la 16 ani

Oprea: Prioritățile UNPR sunt taxarea marilor averi, programul „primul loc de muncă” și scăderea vârstei pentru votare la 16 ani

Președintele UNPR Gabriel Oprea a declarat că prioritățile UNPR în sesiunea parlamentară care va începe marți sunt legiferarea inițiativelor privind taxarea marilor averi, scăderea vârstei pentru votare de la 18 la 16 ani și introducerea programului "primul loc de muncă" pentru sprijinirea tinerilor.

Gabriel Oprea a mai declarat că va susține toate proiectele legislative ale Coaliției de guvernare și pe cale ale președintelui Iohannis, dacă acestea sunt legate de securitatea națională.

"Avem și credem că vom primi tot sprijinul pentru o lege care interesează românii. Peste 80% din români își doresc taxarea marilor averi. Votul de la 16 ani, primul loc de muncă, proiecte mai ales pentru tineri. Avem nevoie ca tinerii să rămână în țară. Și bineînțeles că sprijinim toate proiectele Coaliției iar în plan general toate proiectele pe securitate națională ale președintelui României, fiindcă este ales de poporul român", a declarat Gabriel Oprea, potrivit Agerpres.

Președintele UNPR a mai spus că UNPR este un partid interesat de soarta României, care a aduce stabilitate economică și politică acesteia.

"Ne interesează soarta țării, România. UNPR a demonstrat până acum că a adus în cei cinci ani de zile stabilitate economică și politică. Încercăm să facem un alt fel de politică. Vorbim mai puțin de stânga, de dreapta, vorbim doar de România, avem niște obiective politice. Suntem un partid responsabil, un partid care este onest, serios, care se ține de cuvânt", a afirmat Gabriel Oprea.

Declarațiile au fost făcute școala de vară a organizației de tineret a UNPR.