Cazul de față nu are legătură cu România decât prin similitudinea întâmplărilor – o mașină SUV face slalom printre gropile din oraș, imagine des întâlnită și prin București (și nu numai).

De data aceasta, vorbim despre o reclamă a nemților de la Opel, care au ales să își promoveze noul model, Grandland X 120, făcând bășcălie de gropile din Budapesta.

Ungaria găzduiește o fabrică Opel, dar asta nu i-a împiedicat pe producătorii germani să ia peste picior infrastructura rutieră din capitala maghiară.

Aceasta e Budapesta. Frumoasă, dar uneori foarte accidentată. Mulțumim, Budapesta, pentru că ne reamintești cât de confortabile sunt scaunele noastre ergonomice!”, este mesajul care cu siguranță i-a înfuriat pe unguri. Autoritățile sunt oricum deranjate de spotul publicitar al celor de la Opel, însă deocamdată o poziție oficială încă n-a fost exprimată.

Daily News Hungary prezintă și punctul de vedere al partidelor de Opoziție, care susțin la unison că Opel n-a făcut altceva decât să arate realitatea cruntă a drumurilor din Budapesta.

Conform ultimelor statistici, numărul accidentelor din Ungaria cauzate de starea proastă a șoselelor a crescut considerabil de la un an la altul și asta mai ales în Budapesta, oraș cu cele mai proaste drumuri!