Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în fotbal! Omrani, mort de beat la antrenamente. Ce decizie a luat Dan Petrescu
Scandal în fotbal! Omrani, mort de beat la antrenamente. Ce decizie a luat Dan Petrescu

Scandal în fotbal! Omrani, mort de beat la antrenamente. Ce decizie a luat Dan Petrescu

Atacantul francez Bilel Omrani a încălcat regulile impuse de Dan Petrescu și s-a prezentat, în repetate rânduri, beat la antrenamente.

Bilel Omrani a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Unul dintre fotbaliștii de bază ai CFR-ului ar fi apărut beat la antrenamente. Totul chiar înaintea meciului din weekend cu FCSB. Atacantul nu a putut să se țină pe picioare.

CFR Cluj a cucerit titlul în Liga 1 după ce s-a impus cu 1-0 în faţa Craiovei, aşa că partida cu FCSB, din ultima etapă a play-off-ului, a trecut în plan secund. Meciul este unul fără miză, în condiţiile în care gruparea din Gruia nu mai poate fi depăşită.

Tocmai din acest motiv, șefii CFR Cluj au organizat, după al doilea titlu consecutiv, o petrecere-monstru. După ce au sărbătorit titlul la stadion, Deac și compania au continuat petrecerea într-un local din Cluj, de unde, logic, lăutarii nu au lipsit.  

„Campioni, vreau să ţii minte… cu o tură înainte! Şi vă spun cum şade treaba… cu Steaua jucăm degeaba! Ssunt câteva dintre versurile la care Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, şi, mai ales, Billel Omrani, au izbucnit în urale.

După ce petrecerea a luat sfârșit, fiecare fotbalist s-a retras spre propria locuință. Dan Petrecu nu le-a dat liber definitiv elevilor săi, deși CFR era, matematic, campioană. Din simplul motiv că mai aveau de jucat un meci, cel cu FCSB.

Billel Omrani nu a ținut cont de acest program. Bucuros pentru că a ieșit pentru a doua oară consecutiv campion cu CFR Cluj, atacantul francez ar fi decis să continue petrecerea.

Din câte se pare, Billel Omrani s-ar fi prezentat aproape leșinat, două zile la rând, în vestiarul CFR-ului.

„Era, pur și simpul, terminat! Nu mai știa pe ce lume este, ne mirăm cum a ajuns până la bază. Omul abia se mai ținea pe picioare. Ochii i se închideau în vestiar, iar staff-ul lui Dan Petrescu a observat asta. A fost trimis, rapid, acasă. A venit în aceeași stare două zile la rând.”, potrivit unor personaje din anturajul lui  de la CFR Cluj, conform Cancan.

Billel Omrani este cunoscut drept un mare petrecăreț. Dan Petrescu ar fi dispus să treacă peste indisciplina de care a dat dovadă francezul. 

Având în vedere că „Bursucul” este decis să-l introducă titular pe Billel Omrani în partida cu FCSB, programată duminică, pe Arena Națională, comportamentul atacantului francez va fi trecut cu vederea, cel puțin pentru moment.

Mai mulți jucători susțin că Billel Omrani ar fi protejat, iar ultimele două episoade, când atacantul ar fi venit beat la antrenamente, ar fi inflamat atmosfera în interiorul echipei.

Billel Omrani ar fi un jucător cu o viață foarte agitatăă. Francezul este îndrăgostit de viața de noapte și ar fi o prezență constantă în cluburile de noapte din Cluj-Napoca. 

Din câte se pare, atacantul CFR-ului nici nu s-ar mai ascunde. 

„N-am mai băut apă de două luni.”, a sunat dezvăluirea fotbalistului, în urmă cu aproximativ un an, în vestiarul CFR-ului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: