Evenimentul Zilei > Actualitate > România se cutremură! Tatăl a doi copii, ucis mişeleşte în plină stradă
România se cutremură! Tatăl a doi copii, ucis mişeleşte în plină stradă

România se cutremură! Tatăl a doi copii, ucis mişeleşte în plină stradă

O crimă groaznică a avut loc pe o stradă din Sibiu.

Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat mortal într-o încăierare care a avut loc pe o stradă din orașul Sibiu. Incidentul s-a petrecut în  pe strada Daliei din cartierul Terezian. În acest moment, autorul crimei și încă un tânăr care a luat parte la scandal se află în custodia poliției.

Aşadar, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 03:00, un scandal a izbucnit pe strada Daliei din cartierul sibian Terezian. Trei tineri au început să se certe iar urletele lor au fost auzite de locuitorii din zonă. În urma conflictului, Dan Santo, un tânăr de 28 de ani din Șelimbăr, a fost înjunghiat mortal.

Bărbatul ucis era căsătorit și avea doi băieți

Autorul crimei și încă un tânăr care a participat la scandal se află în custodia poliției și vor fi audiați de procurori. Ancheta autorităților se află abia la început, așa că încă nu se cunoaște motivul disputei.

Agresorul are în jur de 26 de ani, iar al treilea tânăr prezent la incident este din Cisnădie. Din primele informații totul a plecat de la niște neînțelegeri mai vechi, iar cei trei se cunoșteau și nu consumaseră alcool.

Scandalul dintre victimă și făptaș Crima a avut loc în jurul orei 3, când cei trei tineri au început să se certe în mijlocul străzii. Zgomotele de la altercație lor au fost auzite și de locuitorii de pe strada Daliei.

Tânărul decedat, înjunghiat în inimă

Potrivit  Ora de Sibiu, băiatul de 28 de ani a fost înjunghiat  în zona inimii. Acesta este originar din Șelimbăr, iar agresorul, în jur de 26 de ani, este din Cisnădie.

Momentan, ancheta polițiștilor și procurorilor este abia la început, așa că încă nu se cunoaște motivul disputei dintre cei trei tineri.

Poliția a identificat agresorul și al treilea tânăr care au fost identificați, iar aceștia se află la sediul IPJ Sibiu, urmând a începe audierea lor de către procurori, mai scrie sursa citată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: