Olteanu, prezentat drept susţinător al căsătoriilor homosexuale

Olteanu, prezentat drept susţinător al căsătoriilor homosexuale

Liberalul a declarat, într-o conferinţă, că doi indivizi au distribuit materiale false despre el în cartierele Pajura şi Domenii. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi aseară, într-o farmacie de pe Bulevardul Ion Mihalache, în timp ce împărţeau materialele. Ei au fost duşi la o secţie de poliţie, unde au recunoscut că au fost angajaţi şi plătiţi ca să distribuie broşurile. Aceştia ar fi primit un milion de lei pentru a răspândi materialele. Olteanu a susţinut că indivizii erau sub influenţa drogurilor.

Cărţile poştale îl înfăţişau pe Olteanu, alături de textul "Protecţie pentru minorităţile sexuale", precum şi două mâini de bărbaţi împreunate, cu verighete pe inelar.

Pe verso-ul broşurii era scris că Bogdan Olteanu le promite minorităţilor sexuale că Teatrul Masca va fi transformat într-un centru multicultural în care ele să se poată exprima în mod liber.

Olteanu a spus că s-a dorit compromiterea sa şi că materialele distribuite nu au nicio legătură cu valorile creştine în care crede.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Materialul distribuit vineri şi sâmbătă noaptea, în Pajura şi Domenii, nu are nicio legătură cu proiectele mele, urmăreşte în mod grosolan să mă compromită şi să anuleze astfel sprijinul miilor de semnatari pe care l-am obţinut pentru stăvilirea lăcomiei imobiliare şi reabilitarea unor spaţii de cultură şi sport", a declarat Olteanu.

"Voi continua personal acţiunile de identificare a vinovaţilor pentru a afla cine e în spatele acţiunii", a mai declarat el.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a menţionat că a depus la Secţia 4 de Polţie, precum şi la Biroul Electoral Central, sesizări şi plângeri penale prin care cere pedepsirea vinovaţilor, inclusiv a tipografiilor care au realizat broşurile.

Liberalul a amintit că are cinci petiţii publice pe care şi le asumă, printre care se numără şi cea referitoare la salvarea Teatrului Masca.