Olimpiada de la Tokyo. Larisa Iordache s-a retras cu lacrimi în ochi din finala de la bârnă: Drumul meu este împietrit

Olimpiada de la Tokyo. Larisa Iordache s-a retras cu lacrimi în ochi din finala de la bârnă: Drumul meu este împietrit

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat că Larisa Iordache s-a retras înainte cu câteva minute de finala la bârnă din cauza problemelor la gleznă.

”Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Toţi suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Ştim că în condiţii normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, a transmis COSR.

”Drumul meu este împietrit”

La rândul său, gimnasta a transmis un mesaj și a explicat prin ce trece: ”Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea.  Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu... pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul.

Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată.

Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic.

Antrenorilor mei vreau să le spun ca îi iubesc pentru ca indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am facut. Și pentru ca au pornit cu mine pe drumul acesta, chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi. Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat”, a transmis Larisa Iordache pe pagina sa de Facebook.

Larisa Iordache s-a calificat în finala la bârnă duminica trecută. Gimnasta a intrat în competiție cu probleme la un picior.