Evenimentul Zilei > Actualitate > Olguța Vasilescu n-a mai rezistat! A lovit dur în Dăncilă
Olguța Vasilescu n-a mai rezistat! A lovit dur în Dăncilă

Olguța Vasilescu n-a mai rezistat! A lovit dur în Dăncilă

Potrivit surselor EVZ.RO, Lia Olguța Vasilescu i-ar fi cerut Vioricăi Dăncilă demisia de la vârful partidului în timpul CEx-ului PSD.

Potrivit surselor, în timpul Comitetului Executiv al PSD, Lia Olguța Vasilescu ar fi cerut demisia Vioricăi Dăncilă.

Lia Olguța Vasilescu a fost șeful de campanie al Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale, pe care liderul PSD le-a pierdut cu 33% în fața lui Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă a avut un conflict, înaintea turului al doilea, cu soțiul Olguței Vasilescu. Se pare că Claudiu Manda ar fi spus „cum să câștigăm alegerile prezidențiale cu o proastă”.

„Nu vreau să iau în considerare acest lucru. Congresul. M-a ales Congresul, tot el să dea jos președintele partidului. De ce fac asta? Nu pentru că trebuie să stau într-un anumit scaun, dar nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care au crezut în mine, pe cei care m-au votat acum. Poate au votat și partidul, dar eu sunt convinsă că mulți au votat Viorica Dăncilă. Am promis că nu o să-i dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine. Am spus că eu cred în Dumnezeu și mi-e teamă de cei pe care i-aș putea dezamăgi. Dacă partidul consideră necesar că trebuie să schimbe liderul partidului, facem un congres, de comun acord stabilim și atunci îl schimb, așa cum este statutar. Dar nu cred că se va ajunge până aici”, declara Viorica Dăncilă, după rezultatul alegerilor prezidențiale.