Spre surprinderea tuturor, principalul promotor este ministrul de Interne Carmen Dan, unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, care a cerut o remaniere mai largă a Guvernului, susținând că ministrul de Externe Teodor Meleșcanu, susținut de ALDE, trebuie să plece.

În ședința care va avea loc diseară se va cere și excluderea celor „străini de partid”, respectiv a altor doi oameni de încreere ai lui Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu.

Mișcarea de revoltă în interiorul PSD are reverberații mult mai adânci, la această oră desfășurându-se o bătălie pentru postul de președinte al Camerei Deputaților, rămas vacant prin încarcerarea fostului ocupant.


Firea, invitat-surpriză la ședințele social-democraților. „Îl susțin în funcția de președinte pe…” Oprișan: „PSD arată mai bine fără Dragnea!”

Top 3 județe unde PSD și-a zdrobit adversarii. Teoria că liderii PSD i-au plătit polițele lui Dragnea este valabilă


Acolo se vehiculează numele lui Carmen Mihălcescu, iar Marian Ciolacu pentru postul de secretar general. Aceste informații reprezintă o hartă a primelor bătălii care se dau în interiorul psd după condamnarea și încaarcerarea lui LD

Reamintim că, ieri seară, după rezultatele slabe de la alegeri și condamnarea lui Dragnea, liderii PSD s-au reunit într-o ședință de urgență. Conducerea interimară a partidului a fost preluată de premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv al partidului, potrivit statutului.


Măcel la vârful PSD. Cine este antrenat pentru preluarea conducerii partidului

UPDATE. Ultima actualizare de la BEC. Distanța dintre PNL și PSD crește, USR-Plus se apropie de partidul de guvernământ

 


 

Dăncilă a anunțat că PSD va rămâne la guvernare, iar celelate decizii privitoare la viitorul partidului și al Guvernului vor fi luate la ședința Comitetul Executiv de marți și la viitorul congres al formațiunii.