Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz ȘOCANT în Ohio. E PRIMA CONDAMNARE din SUA pentru gestul HALUCINANT făcut de un BĂRBAT
Caz ȘOCANT în Ohio. E PRIMA CONDAMNARE din SUA pentru gestul HALUCINANT făcut de un BĂRBAT

Caz ȘOCANT în Ohio. E PRIMA CONDAMNARE din SUA pentru gestul HALUCINANT făcut de un BĂRBAT

Scott Turner, de 48 de ani, a reușit să șocheze întreaga lume prin gestul său, acesta abuzând câinele unui prieten.

Bărbatul pervers a fost condamnat de o instanță din Ohio după ce a făcut sex oral cu boxerul prietenului și a petrecut toată ziua în pat cu animalul, susține thesun.co.uk.

Condamnarea pentru bărbatul de culoare survine după ce acesta tocmai fusese eliberat. Acesta a stat 10 ani în spatele gratiilor pentru infracțiuni sexuale care au implicat copii. Turner a fost condamnat la o pedeapsă de 90 de zile de închisoare, așa cum prevede noua lege din Ohio în cazul actelor sexuale cu animale. Deși nu o să facă, practic, nicio zi de închisoare, acesta va fi cinci ani în probațiune.

Judecătoarea i-a interzis perversului să aibă contacte cu animale. Informația a ieșit la suprafață după ce Turner i-a scris unui prieten din închisoare despre sentimentele care l-au încercat. “De abia aștept să încerc această experiență și cu tine. Cum ar fi să avem, în timp ce facem înregistrarea, și un tânăr cu noi?”. Într-o altă scrisoare, Turner îi scria aceluiași prieten: “Încă nu mi-am găsit prietenul cu patru picioare, dar e greu să îmi găsesc perechea și nu am nici banii necesari de a-l obține”.