ASA Târgu Mureș, ultima echipă la care a lucrat acesta ca președinte, a strâns un ajutor de 2.500 de euro pentru înmormântarea bunicii portarului Florin Iacob, dar banii nu au mai ajuns la acesta, informează GSP.ro.

Acuzația a apărut după ce Florin Iacob și-a reziliat ieri contractul cu cei de la ASA, iar la discuția finală cu oamenii din conducere, portarului de 24 de ani i s-a transmis că în urmă cu o lună, când i-a murit bunica, cei de la Târgu Mureș i-au trimis prin președintele Dinu Gheorghe un ajutor de 2.500 de euro, bani care n-au mai ajuns la acesta.

Contactat de GSP.ro, Florin a confirmat informația: „Am vorbit de dimineață cu conducerea pentru rezilierea contractului și atunci am aflat de acești 2.500 de euro, dar banii nu au ajuns la mine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect pentru că este unul dureros”.

Evident, Dinu Gheorghe a negat atât acuzația cât și suma vehiculată, „2.500 de euro!? Clubul i-a dat 2.500 de euro?! Cât n-avea leafă, săracul…Jucătorul nu avea 2.500 de euro salariul. I-au dat 2.500 de euro băiatului?”

Te-ar putea interesa și: