Evenimentul Zilei > Actualitate > OFERTĂ DE CUMPĂRARE pentru Trustul Intact. Gâdea a lansat BOMBA ANULUI. Breaking news în media
OFERTĂ DE CUMPĂRARE pentru Trustul Intact. Gâdea a lansat BOMBA ANULUI. Breaking news în media

OFERTĂ DE CUMPĂRARE pentru Trustul Intact. Gâdea a lansat BOMBA ANULUI. Breaking news în media

Mihai Gâdea a făcut, marți seara, o dezvăluire bombă în emisiunea sa de la Antena 3. Directorul postului de televiziune a dezvăluit că, după ce Dan Voiculescu a fost arestat, a primit o ofertă incredibilă din partea unui investitor foarte mare vis-a-vis de Antena 3.

"Fac o dezvăluire. După ce s-a întâmplat nenoricirea (n.r. – cu arestarea lui Dan Voiculescu), primesc o invitație într-o altă țară. A fost un eveniment foarte important. Cum eram în țara respectivă, pe străzi, sună telefonul. Mă uit, necunoscut, dar din țara respectivă. Am zis să răspund. Mi-a zis că este un foarte mare investitor și a adăugat: 'm-aș bucura să ne vedem câteva minute'. Am spus că merg și mi-a zis că mă așteaptă la hotel în 15 minute. M-am dus. Era o persoană foarte importantă cu încă doi înși. Mi-a spus: 'Înțeleg că sunt niște probleme deosebite la trustul de presă unde sunteți dumneavoastră, iar noi vrem să venim cu o propunere financiară foarte tare, dacă cumva ați vrea să vindeți. Știm că nu dumneavoastră dețineți acolo, dar dacă vreți să vindeți, noi suntem interesați'. Știți ce a fost cel mai tare? Că domnul din țara aceea, cu nume din țara respectivă, vorbea românește foarte bine. Și acesta era un plan, nu? Sau sunt eu într-o altă lume? Nu sunt! Și toate aceste lucruri ies la iveală rând pe rând", a declarat Mihai Gâdea.