Evenimentul Zilei > Social > Apa de la robinet nu mai este potabilă. Avertisment din partea firmei de distribuţie
Apa de la robinet nu mai este potabilă. Avertisment din partea firmei de distribuţie

Apa de la robinet nu mai este potabilă. Avertisment din partea firmei de distribuţie

Populaţia din zona Galda-Aiud-Ocna Mureș a fost deja înştiinţată de compania de distribuţie SC APA CTTA SA ALBA să nu mai consume apa din reţeaua de alimentare, deoarece aceasta prezintă modificări ale parametrului de turbiditate. Această situaţie a fost generată de ploile masive din ultima perioadă şi a temperaturilor foarte ridicate.

„SC APA CTTA SA ALBA, anunță că pe tronsonul aducțiunii de apă Galda- Aiud- Ocna Mureș, din cauza temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, a crescut mult consumul de apa potabilă, acest lucru conducând la modificarea parametrului turbiditate. Rugam clienții noștri, în acest sens, să folosească moderat apa potabilă și folosirea ei doar în scop menajer, acolo unde se constată a fi probleme. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon 0258 – 834501, în vederea intervenției, echipele noastre de interveție fiind pe teren, încearcă să vină cât mai repede în ajutorul celor ce solicită. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmite reprezentantul societății, potrivit ziarulunirea.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.