Evenimentul Zilei > Actualitate > Obsesia Monstrului din Caracal. Ce îl motiva pe Gheorghe Dincă
Obsesia Monstrului din Caracal. Ce îl motiva pe Gheorghe Dincă

Obsesia Monstrului din Caracal. Ce îl motiva pe Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri.

O serie de oameni care l-au cunoscut pe Gheorghe Dincă susțin că, toată viața lui, acesta ar fi fost obsedat de sex.

„În tinereţe auzeam că-şi înşela nevasta, dar câţi bărbaţi nu fac asta? Cine bănuia ca poate să se ajungă aici?” , spun acum cei care l-au cunoscut pe Dincă.

Oamenii mai afirmă că Dincă era obsedat că îmbătrânea şi nu putea să mai întreţină relaţii sexuale ca pe vremuri:  „Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee; demonstra că încă mai poate” cred  apropiaţii de odinioară ai monstrului din Caracal.

Au apărut dezvăluiri conform cărora, în urmă cu 20 de ani, bărbatul chiar ar fi făcut parte dintr-o reţea de racolare a minorelor. 

„Eu îl cunosc de mulţi ani. Nu ştiu dacă făcea neapărat parte dintr-o reţea, dar ştiu că frecventa locurile unde erau aduse dame de companie. El era sudor de meserie, de fapt. Se ocupa şi cu piesele auto. Era un bun meseriaş şi mulţi apelau la el.

Avea relaţii peste tot, cunoştea multă lume. Apoi a plecat în Italia. S-a rupt mult timp de tot ce era prin Caracal. Când s-a întors acasă, singur, eu cred ca s-a întâmplat ceva. Era total schimbat.”  a declarat unul dintre foştii săi colegi, citat de ziarul Adevărul.

Şi anchetatorii au ajuns la concluzia că toate atrocităţile comise de monstrul din Caracal au plecat de la obsesiile lui sexuale.

„Dincă nu putea sa mai facă sex şi asta îl înnebunea. Simţea că nu mai poate avea performanţele de altădată şi recurgea la tot felul de metode doar ca să nu-şi piardă de tot bărbăţia. Pentru Dincă, minorele erau nişte trofee. Demonstra că încă mai poate” consideră unul dintre anchetatori.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: