Evenimentul ZileiMondenOana Roman și-a dezvăluit marele secret. Cine este bărbatul misterios care…

Oana Roman și-a dezvăluit marele secret. Cine este bărbatul misterios care…

Oana Roman și-a dezvăluit marele secret. Cine este bărbatul misterios care…
Nu a scăpat de întrebările indiscerete, dar le-a făcut față cu brio. Estre vorba de Oana Roman, care a venit la WOWbiz să își povestească viața. Vedeta a mărturisit cum a fost prima dată.

Oana Roman a mărturisit în direct cum a fost când și-a pierdut virginitatea. ”Mama e cea mai șmecheră mamă din lume. La 17 ani veneam cu prietenul și dormeam cu el acasă. Ea îmi zicea să vin acasă decât să umblu cine știe pe unde” , a mărturisit Oana Roman la WOWbiz.

Fiica  Mioarei și a lui Petre Roman mărturisește că mama sa a înțeles-o perfect tot timpul și i-a permis să își aducă iubitul acasă chiar dacă încă nu împlinise vârsta majoratului.

Oana Roman a fost și ținta bârfelor legate de casa luxoasă în care locuișete cu soțul său, Marius Elisei. Aceasta a costat 160.000 de euro și a fost achiziționată după ce vedeta și-a vândut apartamentul din București. Se zvonește că Oana Roman s-ar fio îmbnogățit de pe urma evenimenbtelor pe care le organizează.

”Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a dezvăluit Oana Roman pentru click.ro.


Accesează: