Oana Roman, la mormântul mamei sale. Ce a găsit pe cruce

Oana Roman, la mormântul mamei sale. Ce a găsit pe cruce Mioara și Oana Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Pe data de 2 martie s-a desfășurat parastasul de nouă zile al Mioarei Roman. În această zi, Oana, fiica sa, a vizitat-o la mormânt și a rămas surprinsă și plăcut impresionată de ce a găsit pe cruce.

Oana Roman și-a asumat responsabilitatea organizării înmormântării mamei sale și continuă să aibă grijă de toate detaliile necesare în perioada de după.

Sâmbătă, s-a întors din nou la Cimitirul Reînvierea pentru a se reculege și a se îngriji locul de veci al acesteia.

Oana Roman, plăcut surprinsă de ce a găsit pe mormântul mamei sale

Fiica fostul premier a rămas uimită să descopere că cineva i-a dus mamei sale un mărțișor la cimitir.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceasta a postat chiar și o imagine cu acesta, arătându-se recunoscătoare pentru gestul făcut.

„Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman

Sursa foto: Instagram/ Oana Roman

Prima reacție după înmormântarea mamei sale

După înmormântare, Oana Roman a transmis un mesaj de mulţumire tuturor celor care au susţinut-o moral în cea mai grea perioadă din viaţa sa.

„Fără voi aș fi fost acum singură pe lume”, a scris Oana Roman. Ulterior, aceasta a ținut să mulțumească celor care au susținut-o și au fost aproape de ea în momentele grele.

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman a murit la azilul din Snagov, acolo unde se afla internată de mai mult timp.

A murit la vârsta de 83 de ani, în timpul unui stop-cardiorespirator survenit în timpul somnului.

Oana Roman

Mioara Roman. Sursa foto: Instagram

Mama Oanei Roman suferea de Parkinson

Mioara Roman a murit în azilul de bătrâni în care locuia de câteva luni. Fosta soție a lui Petre Roman suferea de Parkinson și alte boli, iar medicii n-au mai putut să o salveze.

Jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă şi civilizaţie arabă, şi-a petrecut ultimii ani prin spitale şi centre de recuperare.

Oana Roman era plecată din ţără când mama ei a murit, într-o vacanță în Egipt, cu fiica ei. Și-au dorit să sărbătorească împreună cea de-a zecea aniversare a copilei.