Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman în ipostaze tandre cu tatăl fetiței ei. Fanii speră la o împăcare
Oana Roman în ipostaze tandre cu tatăl fetiței ei. Fanii speră la o împăcare

Oana Roman în ipostaze tandre cu tatăl fetiței ei. Fanii speră la o împăcare

Oana Roman și tatăl fetiței sale, Marius Elisei, au fost surprinși din nou, pe Litoral, într-o nouă escapadă.

Cei doi au fost văzuți la mare în ipostaze tandre care i-au făcut pe cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare și nu numai, să creadă că se vor împăca. Oana Roman și Marius Elisei par la fel de îndrăgostiți ca în vremurile bune, când relația lor mergea din plin.

Ipostazele în care au fost surprinși precum și fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, în ultima vreme, alimentează speculațiile potrivit cărora împăcarea este după colț. Oana Roman și partenerul ei au apărut în ipostaze tandre în vacanța la mare

După vacanța pe care a petrecut-o împreună cu fiica sa, în Franța, Oana Roman a ajuns la mare împreună cu Marius Elisei. Din imagini se vede că radiază, după cum se vede din ficare gest și din fiecare ipostază în care apar. Cei doi Oana și Marius, par deciși să ma idea o șansă poveștii lor de dragoste, iar timpul în care au stat separați pare că le-a priit.

Fanii speră într-o împăcare

Recent, fosta prezentatoare tv a postat pe contul de socializare mai multe imagini, de la malul mării, în care apare împreună cu Marius Elisei. Cei doi s-au fotografiat într-un cadru romantic. S-au îmbrățișat și și-au zâmbit, unul altuia, spre încântarea celor care îi urmăresc și care speră într-o împăcare.

Iar reacțiile care îi urmăresc au apărut aproape imediat în comentariile lor. Fanii le-au transmis toate gândurile bune, vizibil încântați că s-au împăcat și că au redevenit o familie.

„Sunteți superbi împreună, Marius pare mai îndrăgostit ca niciodată și tu la fel. Mă bucur tare mult pentru voi, că v-ați împăcat și ați reușit să treceți peste toate obstacolele, sper să fiți fericiți până la adânci bătrânețe”, a comentat unul dintre urmăritori.

„Atâta mă bucur pentru voi, că sunteți iar împreună…! Iubiți-vă mult, dragilor, mai ales că nu ați încetat vreodată s-o faceți, chiar dacă ați divorțat!”, a scris un alt fan pe contul de socializare.

Mesaj emoționant transmis de Marius Elisei

În urmă cu câteva zile, Marius Elisei a postat pe Instagram o fotografie cu Oana Roman și fetița lor, Isabela, însoțită de un mesaj emoționant.

„Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt…. Am putere să urc încă doi munți…. Vă iubesc”, scris Marius Elisei pe Instagram.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: